DinerFood

Pompoen-quinoa met geitenkaas

geschreven door Marit januari 18, 2015 2 Comments

Waarom heb ik dit maaltijdje niet eerder bedacht? Snel, makkelijk, gezond en vooral erg lekker! Ik at het als avondeten, maar het kan ook zeker als lunch! Iets om naar uit te kijken in ieder geval als het op het menu staat.

Nodig:
– quinoa
– pompoen (blokjes uit het vriesvak)
– geitenkaas (ik koos de geitenkaas honing,yum)
– rucola/ verse spinazie
– pijnboompitten en/of pompoenpitten
– dadels

Doen:
Bak de pompoenblokjes in een pan. Kook de quinoa zoals op de verpakking staat. Bak met de pompoen wat pijnboompitten mee. Leg op een bord wat rucola of verse spinazie als bedje. Daarop de quinoa met daarover heen de pompoen en pijnboompitten. Ongeveer 2/3 dadels in kleine stukjes erover heen met eventueel de pompoenpittrn. En als laatst de geitenkaas er over in kleine stukjes. Gaat lekker smelten.

De foto is genomen bij avondlicht, joh, dus het ziet er misschien niet zo verrukkelijk uit als het smaakt, maar ik garandeer je dat dat het wel doet!

Bon apetit!

2 Comments

Karlijn januari 18, 2015 at 18:15

Klinkt lekker, ik ga ‘m deze week proberen!

Antwoord
Marit januari 19, 2015 at 16:13

Let me know!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs



Volg op Instagram