HardlopenPersoonlijkSporten

Your miles matter

geschreven door Marit september 6, 2015 5 Comments

FIRST: Check het filmpjes hier beneden!Hoorde je het? Dat was ik! Ik ga voor het goede doel rennen! Een paar weken geleden werd ik benaderd door Your Miles Matter, of ik via hun platform wilde gaan hardlopen voor het goede doel. Zij helpen jou een doel te stellen voor jezelf en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Echt heel gaaf en natuurlijk pak ik die kans met beide handen aan!

Ik ga lopen voor het doel ‘Jeugd Sportfondsen Groningen’. Dit goede doel zet zich in voor kinderen die het geld niet hebben om zich bij een sportvereniging aan te sluiten. Aangezien ik vroeger zelf altijd bij sportverenigingen heb gezeten en ik hier heel veel van heb geleerd en het erg belangrijk vind zet ik me hier voor in. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om te sporten, samen met andere kinderen.

Op de website www.yourmilesmatter.nl heb ik mijn eigen profiel aangemaakt en heb ik doelen gesteld. Mijn hoofddoel is een 10 kilometer die ik over een dikke maand in Griekenland ga lopen. Tot die tijd wil ik in ieder geval iedere week twee keer een hardlooptraining doen en dit tot eind november volhouden. Aangezien ik de laatste jaren maximaal 1 of 2 keer in de 2 weken loop, wordt dit een uitdaging, want ik wil mijn gymsessie’s er ook nog bij doen! In de tussentijd is het de bedoeling dat ik via dit platform supporters krijg, zodat ik wat meer steun en motivatie heb 😉 Ik ga je regelmatig een update geven hoe de hardloopsessie’s gaan en 10 oktober ga ik zeker knallen!

Ik vind het echt megaaaa gaaf dat ik op deze manier kan bijdragen aan het goede doel! Hou vooral mijn profiel in de gaten en support is meer dan welkom! 🙂 Wil je zelf ook iets voor het goede doel doen, ben je sportief en heb je zelf ook een doel nodig? Jouw kilometers tellen!

 

5 Comments

Femke september 6, 2015 at 18:57

Wat een inspiratie ben je!
Veel succes Marit! Je kan het!

Kus!

Antwoord
Marit september 6, 2015 at 19:44

Dankje, Femke!

Antwoord
Carine de Graaf september 14, 2015 at 13:51

Marit ,

een betere enthousiaste ambassadeur kunnen wij ons niet wensen !! Heel veel succes !

Carine de Graaf
Coördinator Jeugdsportfonds Groningen

Antwoord
Marit september 15, 2015 at 08:52

Heel leuk om te horen, Carine!

Antwoord
Peter september 15, 2015 at 22:02

Hoi Marit, wil je misschien meedoen aan de CharityRun 4 Mijl die we als Jeugdsportfonds organiseren? Stuur me maar een mailtje danktijg je meer info van me! Peter van Linschoten

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs