SportenTips

What’s next?!

geschreven door Marit mei 4, 2017 5 Comments

De Mont Ventoux is nog maar net beklommen, maar ik kijk nu al naar wat komen gaat! Er staat niet heel veel op de planning, maar wie weet kan ik jouw hulp hierbij gebruiken!

Ladiesrun Eindhoven
Zondag 11 juni ga ik 10 kilometer tijdens de Ladiesrun rennen! In samenwerking met Subway mag ik 9 startbewijzen weggeven dus ik ren ‘m niet alleen!
Aangezien ik me de afgelopen weken vooral heb gefocust op het fietsen, is het hardlopen wat achterwege gebleven. De komende weken pak ik het hardlopen dan ook weer lekker op en zal ik me gaan focussen op tempoloopjes.
Volgende week krijgen de winnaars een mailtje en gaan we zondag 21 mei gezamenlijk trainen. Zin in dit event!

Obstacle-Run in Heerhugowaard
Zaterdag 17 juni ga ik samen met vriendinnen de obstacle-run van Basic Fit doen! Dit vindt plaats in Heerhugowaard en we hebben gekozen om de 13 kilometer te doen. Je kunt ook 7 of 19 kilometer doen, maar we wilden wel wat uitdaging!
Hoe ik me op deze run ga voorbereiden laat ik je volgende week in een blog weten! Ik moet zelf namelijk nog even op zoek naar tips naar de beste training!

4 mijl in Groningen
Dan ga ik dit jaar voor HET EERST mee doen met de 4 mijl in Groningen. Schandalig he?! Tom, mijn vriendinnen, collega’s, allemaal mensen die ik heb aangemoedigd tijdens deze run, maar ik heb mezelf nog nooit opgegeven. Maar dit jaar ga ik ‘m WEL rennen en ik ben stiekem best wel excited! Ik ga deze run weer rennen in samenwerking met Subway en zal weer tickets mogen weggeven. Duurt nog eventjes, maar stay tuned!
Voor de 4 mijl, 6.5 kilometer, zal ik niet echt hoeven trainen qua afstand, maar omdat ik ‘m (denk ik) op snelheid wil gaan lopen, zal ik hier zeker wat aan gaan doen in mijn hardlooptrainingen.

Daarnaast blijf ik lekker door trainen, gewoon op mijn eigen tempo. De plezier in het sporten staat voorop!
De zomer komt er aan en ik hou er van om buiten te sporten/hardlopen! En aangezien ik me de komende tijd wat meer zal bezighouden met hardlopen, ben ik op zoek naar leuke events! Het liefst loop ik in het najaar een halve marathon, maar het liefst wel in een toffe stad of een toffe route, binnen of buitenland.
Heb jij hier nog ideeën of tips voor? Laat me het vooral weten!

Welke events heb jij in de planning? Hoe bereid jij je hierop voor?

5 Comments

Laura mei 11, 2017 at 15:39

Hoi Marit,

Wij organiseren met onze bootcampvereniging Back to Basic onze derde editie van de Back to Basic Obstacle Run! We zijn nog niet zo heel groot, maar hopen dit jaar op 400 deelnemers! Het is op 26 augustus in Roelofarendsveen. Ik zou het super tof vinden als je naar onze Obstacle run komt, hihi. http://www.backtobasicobstaclerun.nl

Antwoord
Marit mei 12, 2017 at 14:15

Hey Laura, tof! Ik zal eens kijken of ik Obstakel runs dan nog steeds leuk vind 😉 dankjewel voor je reactie!

Antwoord
Marjan mei 11, 2017 at 16:07

In het najaar heb ik de halve tijdens de ‘Diepe hel Holterbergloop’ op de planning staan. Over de Sallandse heuvelrug tussen Holten en Nijverdal (de start en finishplek wisselt jaarlijks tussen deze twee dorpen). Ik heb al eens de 8k gedaan, nu met een vriendin ingeschreven voor de halve. Het zal een pittige worden, want net iets meet hoogtemeters dan het gemiddelde Nederlandse loopje. Maar wel een supermooie omgeving!

Antwoord
Marit mei 12, 2017 at 14:14

Hoi Marjan, bedankt voor je reactie. Dat klinkt wel erg tof! En voor jou zeker een uitdaging! Ik ga er eens naar kijken. Succes met trainen in ieder geval!

Antwoord
Denise van Breemen mei 12, 2017 at 15:33

Halve marathon van Valencia, meteen stedentripje aan vast plakken 🙂
http://www.valenciaciudaddelrunning.com/en/half/half-marathon/

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram