PersoonlijkSporten

Update sportvakantie

geschreven door Marit augustus 23, 2015 2 Comments

Gister, op mijn afstudeer bbq, vroegen m’n vrienden me: ‘Maaaarit, hou je het wel vol joh, dat niet sporten?’ Dus ik dacht laat ik jullie een update geven!

Zoals ik dinsdag vertelde op mijn blog heb ik even vakantie van de sportschool. Wat was mijn lichaam daar aan toe, ik merk het aan alles!
Al moet ik ook zeggen dat ik nog geen echte rust heb gepakt. Dinsdag en woensdag stonden in het teken van shooten, wat echt mega intensief was! (En waar ik jullie later meer over vertel!)
Donderdag, vrijdag en zaterdag moest ik werken (horeca) en dat is dus ook geen stilstaan! Maar toch wel heel wat anders dan krachttraining natuurlijk en ik moet zeggen, dat mis ik ook niet! Gelukkig, want ik was bang voor heimwee en een stiekeme gymsessie.
Het is best een uitdaging, al sinds ik jong ben sport ik dagelijks en ben ik er ook echt aan gewend. Maar tot nu toe valt het dus mee, omdat ik druk ben met andere dingen!
En opeens heb ik ook tijd voor andere dingen! Waar ik normaal voor of na werk sport, heb ik nu ruimte voor andere dingen, wat echt heerlijk is! Een jurkje gekocht voor m’n diplomauitreiking en ik heb weer plannen met m’n blog, waar tijd in gaat zitten, leuk leuk!

Ook het eten en daarop letten kan ik even helemaal laten gaan. Even niet die extra eiwitjes of pre work outs, maar gewoon waar ik zin in heb. Ik hoopte het wel wat gezond te houden, maar dat lukt me niet helemaal, haha. Omdat ik afgelopen dinsdag een shoot had, hield ik daar rekening mee en ontnam ik mezelf net wat dingetjes in de week ervoor (koekjes op werk, dagelijkse stukje chocolade bij thuiskomst, extra pindakaas). Dus dat moest worden ‘ingehaald’ de dagen erna (yummmm)! Niet zo’n goeie combi met rusten, maar ondertussen ook nieuwsgierig naar wat zoiets met je lichaam doet, volgens mij kan je lichaam namelijk best wel wat hebben. (En wat rust en ander eten gebruiken.)

Gister vierde ik samen met m’n familie, vriend en vrienden dat ik afgestudeerd ben. Met de nodige hapjes en drankjes. Nu (met een klein katertje) onderweg naar de Spa Zuiver Sauna in Amsterdam. Een dagje volledige rust en ontspanning met m’n liefde.
De komende dagen veel werken, niet sporten en naar het Noorderzon Festival in Groningen!

Fijne zondag!

2 Comments

Nathalie augustus 23, 2015 at 19:59

Het gaat goed dus!! Wat leuk een bbq omdat je afgestudeerd bent. Nog gefeliciteerd 😉 Geniet van je “rust”!

Antwoord
Marit augustus 24, 2015 at 20:46

Dankje, Nathalie!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs



Volg op Instagram