SportenTips

triaction by Triumph sportbh’s: find the one that makes you move

geschreven door Marit augustus 23, 2016 0 comments

Misschien had je het al via mijn Instagram mee gekregen: ik was twee weken geleden aanwezig bij de work-out die door Triumph werd georganiseerd. Triumph is een lingerie merk en tijdens het event is de nieuwe sportlijn gepresenteerd: triaction by Triumph. Het ging vooral over onze ‘vriendinnen’ dus. Een onderwerp dat bijvoorbeeld tijdens de Running Girls Groningen trainingen geregeld ter sprake komt: je wilt er zo min mogelijk last van hebben en wilt vooral dat ze op hun plaats blijven. Ja, toch?

De collectie van triaction by Triumph houdt hier onder andere rekening mee. De sportbh’s met 3D-technologie zorgen voor extreme ondersteuning en lichtheid. Er zijn drie nieuwe modellen uitgebracht, voor elk figuur, elke cup-maat en elke sport. Wat mij aanspreekt bij deze sportlijn is dat de sportbh’s getest zijn op bounce-control. Klinkt heel cool, maar wat als je, zoals ik, niet veel te bouncen hebt? Ik vroeg me daarom af wat deze sportbh dan extra toevoegt? Bij het aanmeten werd me dan ook uitgelegd dat, afgezien van welke cupmaat, een goede ondersteuning voor onze ‘vriendinnen‘ belangrijk is. Er komt namelijk bij beweging veel druk en trekkracht op het weefsel onder je borsten. Dit zorgt ervoor dat de huid gaat rekken, waardoor je borsten gaan hangen. Het maakt niet uit wat voor formaat borsten je hebt, bij lopen en springen komt er hoe dan ook druk op.

triaction by triumph

Zelf heb ik dan ook altijd weinig gegeven om een goede sportbh, ze blijven toch wel op hun plaats, dacht ik. Maar na deze uitleg kom ik daar toch op terug en weet ik nu dat een goede ondersteuning belangrijk is. Zelf gebruik nu het ‘extreme lite‘ model van de nieuwe modellen die uit zijn gebracht. Deze zorgt voor steun door de lichte, functionele materiaalcombinatie. Bovendien zijn de bandjes verstelbaar dus zie je bij mijn hempjes geen bh bandjes meer!

triaction by triumph

Ik ben heel erg benieuwd of jij überhaupt sportbh’s draagt en of je deze ook echt aangemeten hebt gekregen? Heb je veel pijn bij rennen en springen of blijven ze op hun plek?

Ik heb in ieder geval door de work-out + uitleg ervaren dat niet alleen goede ondersteuning tijdens het sporten belangrijk is, maar dat het ook nog eens veel beter zit, dus ik raad je een sportbh van Triumph zeker aan dus ik heb een leuke korting voor je! Je kunt tijdelijk 10 euro korting krijgen op de nieuwe triaction by Triumph sportbh’s! Meer informatie kun je hier vinden.

triaction by Triumph - early bird workout  (45)
De groep tijdens de triaction workout!

 

– Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer. –

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram