FitnessSporten

They made it happen!

geschreven door Marit oktober 20, 2016 7 Comments

Afgelopen zondag was het dan zover. Na maandenlange voorbereiding vond dan eindelijk dé marathon van Amsterdam plaats. Hierbij stond #teamfitwithmarit aan de start van de 8 kilometer.

maybelline-tcs-marathon-16-oktober-15
Zenuwachtig waren we allemaal. De één meer dan de ander, de één getraind meer dan de ander. Helaas ook een aantal meiden uitgevallen wegens blessures en persoonlijke omstandigheden, maar diegene die er waren, zijn allemaal gefinisht, dat kan ik je alvast verklappen.

Om 9 uur in de ochtend verzamelde ‘team blauw’ bij het kruispunt. De marathon van Amsterdam is de meest drukke hardloop-happening is wat ik ooit heb gezien. Ontzettend druk dus. Maar wat fan-tas-tisch. Zoveel mensen, zoveel motivatie, zoveel sfeer. De meiden werden hier direct in meegenomen. Onze (zenuwachtige) glimlach ging niet meer van ons gezicht af.

maybelline-tcs-marathon-16-oktober-22

Om 10 over 10 ging het startschot. Wij stonden in één van de voorste vakken (yes!) en BAM daar gingen we! Vanaf moment nummer 1 veel te druk om aan je PR te werken (slalommennnnn), maar ook vanaf moment 1 ontzettend genieten. Er sprintten een paar van het team direct weg, ik bleef bij een groepje lopen. Het was gewoon zo leuk en we hebben zo genoten met elkaar! Veel mensen aan de zijkant, veel muziek, veel andere lopers, veel mooie plekken waar we langs liepen. De kilometers gingen eigenlijk vanzelf, als ik ook de andere mag geloven. Ik heb nog een tijdje aan de zijkant gestaan om andere meiden uit het team aan te moedigen en heb met de laatste de laatste kilometer gerend. Met een glimlach. En even naar de finishlijn stond de rest van #teamfitwithmarit. Met een glimlach.

maybelline-tcs-marathon-16-oktober-18

Trots ben ik dus ontzettend op ‘mijn meiden’. THEY MADE IT HAPPEN.
Ook ben ik onwijs trots op deze toffe samenwerking met Maybelline. Zij hebben het niet alleen voor deze meiden mogelijk gemaakt om dit van hun bucketlist af te strepen, ook heb ik gewoon in de Kruidvat gehangen met mijn favoriete Maybelline sportproof producten: mascara, lippenbalsem en baby skin misturizer. Producten die ik je zeker aanraad als je wilt dat je make-up goed blijft zitten tijdens het sporten, dat hebben wij allemaal mogen uitproberen en ervaren!
En ook ben ik trots op de twee andere teams #teamgirlslove2run (die een halve hebben gerend!) en #teamrunninglau (die een hele hebben gerend!). Geen moment van strijd (oké, behalve tijdens die ene warme dag op de stormbaan), maar alleen maar motivatie naar elkaar.

maybelline-tcs-marathon-16-oktober-12

In mijn vorige blogpost vertelde ik deze 8 kilometer zelf wel zag zitten, gezien ik onlangs de halve marathon nog heb gelopen. Ook was mijn doel geen toptijd, mijn doel was om met de eerste te starten en met de laatste te eindigen. En dat is gelukt. Wel ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging op hardloopgebied, dus ik ben samen met mijn vriend op zoek naar een toffe plek om een halve marathon te lopen. Daar hoor je vast gauw meer over!

Top, trots en hopelijk tot de volgende keer. 

7 Comments

Fleur oktober 20, 2016 at 20:56

In wenen! De halve, in mei, lijkt mij heul tof :-))

Antwoord
Marit oktober 21, 2016 at 12:46

Die klinkt ook tof! Ga ik opzoeken, thanks 😀

Antwoord
Eefje oktober 21, 2016 at 10:07

Ben benieuwd welke halve marathon het gaat worden..
De halve marathon in Barcelona, half februari, heb ik vorig jaar gelopen, echte aanrader!

Antwoord
Marit oktober 21, 2016 at 12:46

We hebben Rome op het oog, of in ieder geval dat had mijn vriend op het oog. Barca lijkt me ook mega gaaf.. en Berlijn! En Budapest.. en ohhhhh!

Antwoord
Marlous oktober 21, 2016 at 11:12

Ik ga in maart de halve marathon van Rome lopen, samen met mijn personal trainer. Héle vette locatie 🙂

Antwoord
Marit oktober 21, 2016 at 12:46

OHHHH wat tof! Die willen mijn vriend en ik ook doen!!! Ik hoop dat je je nog kan inschrijven?! Veel succes in ieder geval!

Antwoord
Marlous oktober 21, 2016 at 12:59

Jaaaaaa dat kan nog hoor! Ik zeg; doen!!!! Suuuuuuperleuk! Succes alvast!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram