Sporten

Subway Running Club: trainen en eten!

geschreven door Marit februari 24, 2017 1 Comment

Twee weken geleden vertelde ik dat ik het komende jaar een super toffe samenwerking heb met Subway Restaurants. Zij sponsoren namelijk 9 verschillende events, waar ik er drie van zal deelnemen. En dat natuurlijk niet alleen, nee ik mag per run 9 van jullie blij maken met een startbewijs!

In deze blog vertelde ik over het eerste event: de Nacht van Groningen. Inmiddels zijn de 9 winnaars (2 mannen, 7 vrouwen) uitgekozen en afgelopen woensdag was de gezamenlijke training.


Omdat het kort dag was, kon de helft helaas niet bij de training aanwezig zijn, maar dat mocht de pret niet drukken.
Om 18:00 spraken we af bij Subway aan de Brugstraat in Groningen. Kennis maken, kletsen (uiteraard over hardlopen) en daarna stapten we de deur uit voor de training! We renden naar het Noorderplantsoen waar we vervolgens na wat gerek en gestrek een intervaltraining deden. Dat was zweten! Er zat namelijk een pittige heuvel in het parcours, die we vaak op moesten rennen. Op de terugweg renden we over de Grote Markt weer terug naar Subway, waar ons een koud drankje en een zelf uitgekozen Sub stond te wachten. Ik ging voor de pittige kip teriyaki, met alles erop en eraan. Dit smaakte heerlijk na de pittige training! Nog een foto om het af te sluiten en we dan zien we elkaar volgende week zaterdag aan de start! 10 km knallen.

Zelf heb ik (shame on me!) nog niet eerder mee gedaan aan de Nacht van Groningen, daarom heb ik nog wat informatie opgezocht over het event.

Er wordt deze keer vanaf de Ossenmarkt gestart. De route loopt door de binnenstad en het Noorderplantsoen. Het is een rondje van 5 km, die wij dus twee keer gaan doen (je kunt ook kiezen voor andere afstanden). De Nacht van Groningen wordt altijd gezien als een feestje in de stad en omdat ik jaren aan de zijlijn heb gestaan, vind ik het extra leuk dat ik deze keer mee ga doen!

Volgende week is het dus al zover. Ben erg benieuwd hoe mijn deelnemers het gaan doen, hoe ik het ga doen en hoe het event deze keer zal zijn. Zin in! #subwayrunningclub

PS. Wil jij binnenkort ook kans maken op een startbewijs voor een ander event? Klik hier voor de Subway Running Club kalender!

– Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer. –

1 Comment

Run My Way - My Running Week in Pictures #4 - Run My Way februari 27, 2017 at 19:54

[…] je me al tegen gekomen op de blog van Fit with Marit? Ik had me aangemeld voor de Subway Running Club. Ik wilde dolgraag een startbewijs voor de Nacht […]

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram