SportenTips

Subway Running Club: Nacht van Groningen

geschreven door Marit februari 11, 2017 12 Comments

Afgelopen donderdag mocht ik op social media eindelijk bekend maken dat ik het komende jaar een heel tof avontuur aan ga op hardloopgebied. Dit ga ik samen met hardloopchicks Annemerel & Laura doen, in samenwerking met Subway restaurants en hopelijk ook met jou!

Hoe dat zit? Subway restaurants sponsort in 2017 negen verschillende hardloop events in heel Nederland. Wij zullen ieder bij drie events aanwezig zijn. Ik trap af met het eerste event en dat is de Nacht van Groningen op zaterdag 4 maart. In mijn eigen stadje, hoe leuk?!

Jij kunt hierbij zijn! Ik mag namelijk negen startbewijzen voor de 10 kilometer weggeven. Wij zullen voorafgaand het event nog één keer gezamenlijk trainen, zodat we elkaar wat beter leren kennen en elkaar kunnen motiveren, onder het genot van lekkere broodjes. Lijkt dit jou wel wat? Laat dan een reactie achter! Zaterdag 18 februari maak ik de negen winnaars bekend.  

Is Groningen wat te snel of ver voor jou? Niet getreurd! Er komen nog meer events aan waar één van de twee andere meiden of ik aanwezig zullen zijn. Check hier de Subway Running Club kalender!

Laat dus een reactie achter als je mee wilt rennen met de Nacht van Groningen en houd mijn blog in de gaten voor de rest van dit avontuur!

– Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer. –

12 Comments

Iris geluk februari 11, 2017 at 18:15

Lieve marit,
Het lijkt mij ontzettend gaaf om me te doen aan zn groot event als De nacht Gronignen. Ik heb tot nu toe runs in m’n eigen dorp gedaan. Ook heel leuk maar ik ben wel toe aan een nieuwe uitdaging. En ja eigenlijk ook gewoon omdat het me heel leuk lijkt jou eens te ontmoeten. Ik lees vaak je blogs, kijk je video’s, volg je instagram, en je snapchat. Ik heb veel bewondering voor je manier waarop jij omgaan met ‘fit zijn’. Ik wens je nog veel plezier in Mexico!
Groetjes Iris

Antwoord
Patrice februari 11, 2017 at 18:38

Wat gaaf! Ik hou van de hardloopevenementen in ons mooie Groningen. Kan al bijna alle afstrepen, behalve de nacht.. daarom zou ik nu graag mee willen doen. Helemaal omdat het een perfecte voorbereiding is voor Mn eerste halve marathon op 12 maart! X Patrice

Antwoord
Minke februari 11, 2017 at 20:05

Jaa, ik zou graag mee lopen tijdens de nacht van Groningen! Lekker in m’n eigen stadje! Lijkt me heel gezellig!

Antwoord
Michèlle februari 11, 2017 at 20:16

Jaaa ik heb een extra schop onder de kont nodig want mijn hardloopmotivatie is de laatste tijd ver te zoeken! Voor deze run wilde ik me al aanmelden maar ja, nog niet gedaan:) lijkt me leuk om mee te lopen! X Michèlle

Antwoord
Lisanne februari 11, 2017 at 21:00

Het lijkt mij ook heel leuk om mee te doen!! ik ben in training voor mijn eerste marathon in Rotterdam. Vind het erg leuk om af en toe aan een loopje mee te doen en deze 10 km past super goed binnen mijn schema!! Dus mocht je nog een plekje over hebben?? Ik doe graag mee!!! Groetjes Lisanne

Antwoord
Anne februari 11, 2017 at 21:33

Lijkt me heel leuk om weer met je mee te lopen. Het was zo leuk vorig jaar tijdens team fit with marit. En het is weer even een duwtje in mijn rug!

Antwoord
Lotte februari 11, 2017 at 22:10

Hoi Marit,

Het lijkt mij echt zo ontzettend leuk om met jou en nog 8 fanatiekelingen mee te mogen lopen! Ik ben allang blij dat ik weer een beetje op mijn oude niveau zit na een zware operatie afgelopen september.
Het zou voor mij de kers op de taart zijn om na een lange herstel tijd en weer opnieuw beginnen met trainen, mijn eerste evenement met jou mee te mogen/kunnen lopen.

Hopelijk tor snel ?

Antwoord
Cecile februari 12, 2017 at 00:31

Hoi Marit,

Ik zou super graag een startbewijs willen winnen voor de nacht van Groningen. Leuk om met jou en de anderen deze run te doen in mijn woonplaats Groningen en daarvoor te trainen elke dinsdag met de running girls!

Antwoord
Tessa februari 14, 2017 at 14:19

Hoi Marit, wat een toffe actie! Ik ben sinds een aantal jaar ook een stadjer en zou het super tof vinden om deze run te doen en Groningen nog meer te ontdekken! En het is een goede motivatie om meer te gaan trainen en hardlopen 😉

Antwoord
Kristina februari 18, 2017 at 19:01

Jammer, ik heb al een startbewijs. Veel plezier iedereen! 🙂

Antwoord
carlijn februari 18, 2017 at 19:54

Oeh , ik zou nog heel graag mee willen doen met een vriendinnetje! En goede voorbereiding voor een wedstrijd die ik eind maart loop op schiermoninkoog door de duinen!

Antwoord
Ellen februari 18, 2017 at 21:06

Wat gaaaf! Voor mij niet heel erg voor de hand liggend (gluten allergie) maar zo kunnen ze ook laten zien dat ze gluten vriendelijke zijn! 🙂 Lijkt me supertof vooral het groepsgevoel!?

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram