SportenTips

Favo Friday: mijn favoriete Maybelline sport-proof producten

geschreven door Marit mei 20, 2016 2 Comments

Yeah, het is alweer vrijdag! Tijd voor Favo Friday! En deze keer ga ik je alles vertellen over mijn favoriete make-up producten van Maybelline die ook nog eens, ik kan het je bewijzen, sport-proof zijn!

Ik hoor je al denken… sporten met make-up op? Tot een tijdje terug vond ik het belachelijk! Waarom zou je make-up doen voordat je gaat sporten? Je gaat zweten, je voelt je bij de meeste oefeningen toch al niet sexy en dan loopt je make-up ook nog eens ontzettend uit… Ik ben het helemaal met je eens! Maar wat als ik je nou vertel dat er ook make-up bestaat dat speciaal gemaakt is voor de ‘fit girls’ onder ons? De fit girls die er graag tijdens het sporten ook goed uit zien, die door wat mascara er wat wakkerder uit zien, door een lichte primer geen oneffenheden meer te zien zijn en als finishing touch ook nog een klein glansje op de lippen hebben. Er goed uit zien is fijn, maar je goed voelen is nog fijner en ik zal je vertellen: bevorderlijk voor de work out!

Samen met Maybelline & Glamour mag ik 30 meiden (“Make it happen“) klaar stomen om in oktober 8 km te gaan hardlopen tijdens de marathon van Amsterdam. Zij, maar ook ik, willen er goed uit zien tijdens deze run, want tegenwoordig ontkom je er niet meer aan: overal camera’s en natuurlijk verschijnen de foto’s op social media. En om ervoor te zorgen dat de meiden behalve moe over de finish komen, ook nog eens hun mascara op hun kin zit, heb ik een aantal Maybelline producten gebruikt om te testen of de producten daadwerkelijk sport-proof zijn. Ik heb gezweet, ik heb behoorlijke tegenwind gehad, ik heb geen moment in de spiegel gekeken… hoe de make-up er na mijn work out uitzag? Dat kun je in het filmpje hieronder zien.

Dan nu mijn favoriete Maybelline make-up producten die ik gebruik voordat ik ga sporten zijn (en heb getest in het filmpje hieronder):
1. De ‘Baby Skin Instant Pore Eraser’, een primer die heel gemakkelijk aan te brengen is, licht voelt en de oneffenheden bedekt.
2. Voor mijn wimpers gebruik ik, uiteraard, waterproof mascara: de ‘Colossal Waterproof Mascara’. Deze mascara blijft goed zitten en geeft veel volume aan mijn wimpers. Precies wat ik nodig heb als ik net mijn bed uit kom rollen!
3. Als finishing touch smeer ik nog wat ‘Babylips Balm & Blush’ op mijn lippen. Dit geeft een verzorgd gevoel en geeft een natuurlijke kleur op je lippen. Je kunt het tevens ook nog gebruiken als blush voor op je wangen, maar voor in de sportschool vind ik dat iets te heftig.

En nog leuker: koop je één van de bovenstaande producten, mijn favourites, bij Kruidvat in week 22 of 23 (31 mei t/m 12 juni), dan krijg je bij aankoop ook nog een gratis sport make-up bag. De producten zijn nu ook al te koop, maar ik zou dus nog heel even wachten 😉

Happy Friday!

PS. De foto is gemaakt door Joyce Bongers en daarvan zul je er de komende tijd meer van zien verschijnen (o.a. in de Kruidvat dus, leuk!!!).

 

– Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer. –

2 Comments

Céline juni 1, 2016 at 11:33

Hoi Marit, ik vroeg me af of deze producten met die leuke tas voor make up ook verkrijgbaar zijn in België?

Groetjes

Antwoord
romee september 18, 2017 at 16:11

hoi marit,
ik vraag me heel erg af omdat als ik echt met harde tegenwind om moet sporten ik een knalrode kop krijg waardoor wat ik van make-up er ook op smeer het er toch af gaat is deze primer dan geschikt? of weet je misschien een andere goede?

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram