HardlopenSporten

Saucony White Noise hardloopschoenen

geschreven door Marit juli 14, 2018 0 comments

Zoals ik vorige week al vertelde wil ik meer gaan delen over de (hardloop)schoenen waarop ik loop. Ik mag voor verschillende merken regelmatig een nieuwe schoen testen en ik denk dat het voor jullie alleen maar fijn is wanneer ik mijn ervaringen hierover deel. Vorige week schreef ik een review over de Adidas Solar Boost schoenen, deze keer mijn ervaring met de White Noise hardloopschoenen van Saucony.

De marathon van Berlijn komt steeds dichterbij, zo ook de keuze op welke hardloopschoenen ik de run ga rennen. Tot nu toe zijn de Adidas en deze schoenen favoriet en wissel ik deze af in de trainingen. Loop je veel hard, dan is het sowieso een aanrader om de trainingen op twee verschillende hardloopschoenen te doen. Waarom? Om je lichaam te laten wennen aan verschillende belastingen, wat weer kan helpen om blessures te voorkomen.

Een paar weken geleden was ik namens Runnersworld in Parijs om kennis te maken met de White Noise hardloopschoenen van Saucony. In Favo Friday #66 deelde ik al wat foto’s van deze persreis, maar ik zal nog wat dieper op de schoenen zelf ingaan.
De schoenen die je op de foto ziet, zijn de schoenen waar ik nu al veel van mijn duurlopen op heb gedaan. Zoals je ziet is de demping mintgroen, dit betekent dat dit de “Ride ISO” schoenen zijn. In de White Noise collectie heb je veel verschillende hardloopschoenen, met ieder zo z’n specialiteiten (en kleuren!). Zo zijn deze Ride ISO schoenen ontworpen om je het gevoel te geven alsof je op wolken loopt. De schoenen passen zich aan op verschillende voetvormen. De bovenzoolconstructie zorgt voor extra energierendement en voortdurende schokdemping tijdens het hardlopen. Ook bij deze schoenen is het belangrijk om te vertellen dat deze geen extra ondersteuning biedt voor onder of overpronatie. Het zijn neutrale schoenen voor de gemiddelde hardloper.

Zoals ik hierboven al zei, zijn er dus verschillende modellen in de White Noise collectie (8 verschillende!). Welke schoen het beste bij jou past is dan ook iets waar je het beste achter kan komen in een hardloopspeciaalzaak (zoals Runnersworld).
Deze schoenen bevallen me zo goed, omdat ik de demping en ondersteuning heel fijn vind. Zelf vind ik ze dus qua lopen lijken op de Ultraboost schoenen van Adidas, maar daar zullen anderen anders over kunnen denken. Zoals ik al zei loop ik hier geregeld mijn duurlopen op. Tijdens een duurloop vind ik de demping en ondersteuning super belangrijk en bij deze schoenen vind ik die super fijn en loop ik erg lekker tijdens mijn duurlopen. Daarnaast vind ik de looks van de schoenen helemaal fantastisch en hier krijg ik ook geregeld complimenten over als ik ze aan heb.

Hopelijk heb ik je bij deze genoeg geïnformeerd! Ik hoop snel weer een review over een ander merk te geven, zodat je aan de hand van mijn reviews er wellicht achterkomt wat bij jou past.

Heb je nog vragen? Stel ze vooral! Ik ben geen professional op dit gebied, maar wie weet kan ik je helpen!

♥♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram