HardlopenSporten

Running Girls & Run2day

geschreven door Marit oktober 29, 2014 2 Comments

Nog steeds geven Kelly & ik iedere dinsdagavond samen training aan de Running Girls Groningen. Zo hadden we in juni ons 1 jarig bestaan (met 100 meiden!) en in de nazomer vaak 40 soms zelfs 50 meiden op de training! Iedereen (oké, alleen girls) zijn welkom op deze training, we bieden training voor ieder niveau, beginnen om 20:00 en om 21:00 heb jij een super gezellig uurtje gehad met een ontzettend voldaan gevoel! (Voor meer info, check onze facebook!)

Het wordt kouder en nu merken we toch dat het animo iets daalt, maar dames, we zijn toch geen watjes? Daarom hebben wij samen met run 2day deze week (26 oktober t/m 1 november) een kortingsactie lopen om jullie (niet alleen onze Running Girls, ook alle Running Boys en Running Girls uit andere steden!) te stimuleren toch door te blijven gaan met hardlopen. 20% korting op alles in de webshop. Dit geldt voor schoenen, kleding, accessoires etc.

Zelf heb ik al wat dingetjes in huisss! Je had mijn gezicht moeten zien toen het binnen kwam, die postbode wist niet wat hem overkwam. FELT LIKE MY BIRTHDAY! Sportkleren, je kunt me niet blijer maken! Mooootivatie!

De kortingscode: RUNGIRLSFALL

Laat ons weten als je iets besteld hebt en ook super happy bent: tag Running Girls Groningen in een foto met of van je nieuwe outfit!

LIEFS!

run2day 1  run2day nike

2 Comments

Janca november 12, 2014 at 16:35

Hey Marit,

Hoe doen jullie die trainingen? Echt een rondje hardlopen of oefeningen?
Op welk tempo rennen jullie en hoe ver komen jullie in een uur?
Ik heb in september een wedstrijd gelopen van 6,5 km en wil na mijn tentamens(aankomend weekend) het hardlopen weer oppakken. Het lijkt me leuk om in het voorjaar met jullie mee te rennen, dan kan ik minder snel zeggen dat ik niet ga 😉 Maar eerst even zelf weer op gang komen!
En kost het ook geld om met jullie mee te rennen? En laatste vraag: waar in Groningen rennen jullie?

Groetjes Janca

Antwoord
Marit november 12, 2014 at 17:33

Hoi Janca,
Misschien is het een idee dat je eens op onze facebook kijkt! Daar staat waar en hoe laat enzo! Iedereen kan altijd aansluiten wanneer je zelf wilt. Er is voor ieder niveau iets en het is gratis!
Leuk als je eens komt!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram