HardlopenSporten

Running Girls jarig!

geschreven door Marit juni 25, 2015 0 comments

2 jaar geleden, op 18 juni, begonnen we met ons eerste Running Girls training. Kelly & ik kennen elkaar al van baby af aan (onze moeders zijn vriendinnen en hebben samen een hardloopbedrijfje). We vonden beide alleen hardlopen saai worden, dus kwamen we op het idee om iedere week een event op facebook aan te maken, zodat we met allemaal andere meiden konden lopen. Dat is uitgelopen tot iets moois, iets groots. Iets zo moois en groot, dat Kelly & ik eigenlijk nooit meer mee lopen. We geven nu training. Lopen kunnen de meiden wel, interval is een uitdaging. Deze bieden wij ze iedere dinsdagavond. Gepaard met heel veel gezelligheid. Elke dinsdagavond is weer een feestje. Elke dinsdagavond kom ik weer blij thuis. Het geeft mij (en Kelly!) zo zo zo veel energie!

Vorig jaar vierden we het GROOTS. Dit jaar wilden we dat niet. Niet alleen hadden we het beide druk, maar ook zijn wilden we het gewoon leuk houden en niet te veel druk. Alsnog werd het een feestje! Het thema was roze en er kwamen zeventig meiden! JA! In het roze! We hadden alsnog weer uitgepakt met goodies. Een goodiebag vol leuke dingetjes van Body & Fitshop, kokoswater van Vita Coco, kortingsbonnen van leuke hotspots uit de stad (Kokotoko & Wadapartja) en een Run2day Magazine!

De training verliep soepeltjes. Ze mochten steeds een flinke bult oplopen en als ze beneden op het veld kwamen stond er een oefening op ze te wachten (lunges/burpees/mountain climbers…). Nog even rekken en strekken en toen opeens moesten wij blijven staan en liepen zij weg. Een paar minuten later stonden ze met z’n allen (lees: 70 roze meiden) een liedje voor ons te zingen. “Running Girls bedaaaaaankt” en nog veel meer! Na de tijd kregen we nog allerlei cadeautjes, ze kennen ons maar al te goed. Tony’s, wijn, haarbandjes… oh oh,

LIEVE MEIDEN BEDANKT! Bedankt voor jullie gezelligheid iedere week, maar vooral voor jullie inzet. Het is onwijs leuk om onze hardlooppassie met jullie te delen en het is zo mooi om te zien hoe jullie iedere week weer met plezier komen en alles geven tijdens de training. Ik hoop dat we nog vele jaren zo door mogen gaan.
EN natuurlijk, mijn lieve lieve lieve hardloopjuf Kelly. Jij bedankt. Voor je motivatie, enthousiasme, vrolijkheid en geschreeuw met je rode haren. Trots op jou!

running girls groningen
De hardloopjuffen

running girls groningen
LUNGES!

running girls groningen
Op een goodiebag trakteren!

running girls groningen

running girls groningen

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram