HardlopenSporten

Running Girls Groningen

geschreven door Marit februari 18, 2015 0 comments

Al bijna twee jaar sta ik samen met vriendinnetje en hardloopmaatje Kelly iedere dinsdagavond om 20:00 uur op een plek in Groningen. Óf in het Stadspark, óf in het Noorderplantsoen, óf in Kardinge. Samen met nog veel meer fanatieke Running Girls. 18 juni 2013 begonnen we met ongeveer zes meiden, vanaf toen is het alleen nog maar gestegen met in het afgelopen half jaar zelfs een aantal keer meer dan vijftig meiden!

Hoeveel het er ook zijn, iedere week is het weer een feestje! Wat is er nou leuker om met elkaar te hardlopen? Gezelligheid, kletsen en toch ook beetje je best doen. Vaak doen we interval trainingen, omdat je zulk soort trainingen niet snel alleen doet. Ook zitten er af en toe leuke oefeningen als squats, lunges en burpees tussen.

We bieden een training voor ieder niveau. Het begint met een warming up + rekken & strekken. Vervolgens duurt de ‘kern’ ongeveer een half uurtje. Daarna natuurlijk nog een kleine cooling down en dat was het! Daarna voel je je gegarandeerd voldaan en heb je een gezellige tijd gehad.

Iedere maandag maken we een event aan op facebook, waarbij je meer informatie kunt vinden over de dinsdagavond en je je kunt aanmelden.

Beginner, gevorderd, nieuwsgierig, gezellig, fanatiek, het maakt allemaal niet uit, alle dames zijn welkom bij de Running Girls Groningen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

image

Tot snel?!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram