HardlopenSporten

Run2day shoot

geschreven door Marit september 1, 2015 0 comments

Voor mijn nieuwe kopje ‘in de media’ schrijf ik ook nog een stukje over de leuke shoot die ik een paar maanden had voor het Run2day Magazine.
Sinds ik samen met Kelly de Running Girls Groningen heb opgericht hebben we ook veel contact met Run2day. Run2day is een sportwinkel, die door heel Nederland zit, maar helaas al een tijdje niet meer gevestigd is in Groningen. Gelukkig kun je ook online bestellen! 😉 Wij krijgen door hun de kans om eens in de zoveel maanden een korting te bieden aan onze rennende meiden en daar wordt ook volop gebruik van gemaakt! (Hou onze facebook in de gaten als je ook met korting wil bestellen!)

Een paar maanden terug werd ik gevraagd of ik wat foto’s wilde schieten voor het gratis magazine die elk seizoen uitkomt. Dat leek me erg leuk, natuurlijk! Er werden wat foto’s gemaakt van de nieuwe sportbroekjes en sporttopjes en ook nog wat rennende foto’s (wat echt super moeilijk is haha, overal rekening mee houden!).
De foto’s die in het magazine verschenen zie je hieronder!

Afgelopen weekend werd ik last minute gevraagd (met een mohito in de hand of ik die volgende ochtend SAMEN met Tom (lover) naar de Amsterdamse bossen kon komen voor een shoot! Al onze (werk)plannen omgegooid en gegaan, is alleen maar leuk en een ervaring! Deze foto’s zul je zien in de volgende editie! Ik heb weer een leuke dag gehad en vind het nog leuker om een kijkje te nemen in de sportcollectie. (Veel te mooi weer….!)

run2day
run2day
run2day
run2day

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram