HardlopenSporten

Ren en test met Run2Day en mij mee!

geschreven door Marit juni 7, 2016 9 Comments

Ik kan me nog zo goed herinneren, zo’n vijf tot tien jaar geleden, als je dan een rondje ging hardlopen trok je je oude joggingbroek of voetbalbroekje uit de kast met zulke lelijke, afgetrapte oranje sportschoenen eronder. Als het maar lekker zat, hoe het eruit zag maakte niet uit, je werd toch al gek aangekeken om het feit dat je hardliep. In ieder geval, zo ervaarde ik dat.

Inmiddels zien we ons rondje hardlopen als een catwalk en is het bijna verboden om in zwarte, oude kleding met afgetrapte sneakers te rennen. Ik vind het alleen maar leuk, want naast dat de hardloop-outfits er tegenwoordig een stuk leuker en fleuriger uit zien, zie ik alleen maar meer en meer mensen hardlopen. Hardlopen is hartstikke in!!!

Niet alleen werken al die andere hardlopers die ik tegenkom als ik naar huis fiets motiverend (misschien moet ik straks ook maar een rondje rennen), maar bij mij werkt een nieuwe, hippe sportoutfit ook zeker motiverend. En dan te beginnen bij de schoenen.

Deze schoenen zijn toch een plaatje? Maar dat niet alleen, belangrijker nog: ze lopen heerlijk! Ze geven veel responsiviteit tijdens het hardlopen en je voelt je sneller dan ooit! Ik heb dat mogen testen en ervaren, maar JIJ KAN DIT OOK! Run2Day biedt jou de kans om de komende weken op verschillende plaatsen deze schoenen te komen testen tijdens een hardlooptraining en ook ik zal bij deze events aanwezig zijn. Ik zou het super leuk vinden als je ook komt rennen en testen!

Wanneer, waar, wat, hoe, met wie?

Amsterdam
Wanneer: Donderdagavond 16 juni, van 19:00 tot 21:00 uur
Waar: Run2Day, Overtoom 345, Amsterdam

Utrecht
Wanneer: Dinsdagavond 21 juni, van 19:00 tot 21:00 uur
Waar: Run2Day, Mariastraat 10, Utrecht
Wat: Testen van de Air Zoom Pegasus 33

Groningen
Wanneer: Dinsdagavond 28 juni van 20:00 tot 21:30
Waar: locatie wordt later bekend door de Running Girls Groningen
Wat: Testen van de Air Zoom Pegasus 33

De events zijn gratis, kom in hardloopkleding en met heel veel hardloopzin! Wil jij er bij zijn? Meld je dan via deze link aan! En nog een leuk extraatje: na het testen krijg je 20 euro korting op deze schoenen, dus mocht je fan zijn, kun je ze meteen aanschaffen met een leuke korting!

Ik hoop jou daar te zien!

9 Comments

Judith juni 7, 2016 at 09:28

Superleuk! Ik heb me meteen ingeschreven voor Utrecht 🙂

Antwoord
Marit juni 7, 2016 at 11:14

Wat leuk!!! Zie ik je daar!

Antwoord
Nataly juni 7, 2016 at 10:41

Jaa wat gaaf! Ik heb ze vorige week al gelijk gekocht!
De eerste kilometers zijn er ook al mee gelopen, je hebt helemaal gelijk! Ze lopen heerlijk!

Antwoord
Ilona juni 7, 2016 at 11:19

Hee Marit,

Super leuk!
Hoe ver wordt er gelopen?

Antwoord
Marit juni 7, 2016 at 11:48

Ik heb geen idee, maar denk rond de 5/6/7 kilometer!?

Antwoord
Jillian juni 7, 2016 at 11:29

Een super fanatieke runner-vriendin van mij was heel enthousiast over een event in Utrecht, dus gaf ze ons samen op. Het enige probleem is dat ik echt de conditie van een aardappel heb. Mocht je iemand achteraan zien rennen in Utrecht, dan ben ik dat! Tot de 21e Marit! hahahaha x

Antwoord
Marit juni 7, 2016 at 11:48

Hahahaha, alleen maar leuk!!! Komt helemaal goed, tot dan!

Antwoord
Marilou juni 7, 2016 at 17:56

Oh, super leuk ! Spijtig dat ik niet in Nederland woon, want ik ben opzoek naar goede hardloopschoenen van Nike en deze lijken met super tof en goed ! 🙂

Antwoord
Sportnieuws juni 15, 2016 at 11:18

JAAA, ik heb me ingeschreven voor Amsterdam morgen, samen met mijn vriend die al veeeeel langer hardloopt dan ik. Die pusht mij beetje bij beetje om mijn grenzen te verleggen.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram