PersoonlijkSporten

Progress

geschreven door Marit mei 27, 2014 6 Comments

Tijd voor nog een progress foto. De eerste foto heb ik in september gemaakt, hier ben ik net begonnen aan krachttraining. De rechtse foto is twee weken geleden gemaakt. Zelfde broek, maar wel wat kilootjes meer. Staan me goed toch? Ik zou er niet aan moeten denken om weer dat lichaam te hebben. Broeken die me totaal niet meer stonden, geen energie, altijd opmerkingen…
Nee, ik ben echt heel erg blij met dit progress. Echt heel erg blij. Ik voel me zoveel beter in mijn vel, heb veel meer energie, maar voel me vooral ook echt sterk!

6 Comments

Dani juni 4, 2014 at 14:07

Wauw! Vorig jaar was ik bij de gl2r avond in Groningen, ik kan me jou daar nog van herinneren omdat jij die meiden destijd naar Groningen hebt gehaald (toch?). Ik kwam via een vriendin op je instagram terecht, wat een inspiratie bron! Ik herinner me nog van toen dat ik je zo’n mooi meisje vond maar wel behoorlijk mager, maar wat is dit super knap van je! Ik hoop niet dat je het vervelend vind als ik dit zeg! Ik ga je blog volgen, veel succes 🙂

Antwoord
Marit juni 4, 2014 at 14:33

Hey Danieck, wat een super super super lieve reactie. Helemaal niet erg, heel leuk om te horen juist!
Wij zijn sinds die avond door gegaan met Running girls Groningen, heb je daar al eens van gehoord?
Liefs,
Marit

Antwoord
Eline juli 14, 2014 at 19:56

Heee,

Ik wil ook graag aankomen, Hoe heb je dat gedaan? ik ben zo dun maar sport wel ook. Kan je wat tips geven over hoe je bent aangekomen?

xxxx

Antwoord
Marit juli 17, 2014 at 18:32

Hee Eline! Als je wat op mijn blog en instagram rondkijkt zie je hoe ik ben aangekomen. Veel eten (gezonde kcal rijke dingen) en krachttraining heeft bij mij vooral geholpen.

Antwoord
IJH juli 23, 2014 at 21:10

He Marit,

bij welke sportschool zit je? Ben zelf nog op zoek naar een goede sportschool maar heb werkelijk geen idee welke fijn is.

xx

Antwoord
Marit juli 26, 2014 at 12:16

Ik sport bij basic fit! Voorheen health city, maar dit is veranderd. Je hebt drie in de stad Groningen, ikzelf train vaak in de ochtend, dus dan is het prima te doen! Hoor ook goede verhalen over de nieuwe sportschool bij martini, maar das zo ver weg! Over welke zit je te twijfelen?

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram