HardlopenSporten

On Cloud Ace hardloopschoenen

geschreven door Marit augustus 11, 2018 0 comments

Zoals ik eerder al vertelde wil ik meer gaan delen over de (hardloop)schoenen waarop ik loop. Ik mag voor verschillende merken regelmatig een nieuwe schoen testen en ik denk dat het voor jullie alleen maar fijn is wanneer ik mijn ervaringen hierover deel. De afgelopen weken mocht ik voor Runnersworld de “On Cloud Ace” hardloopschoenen testen. Wat ik ervan vind? Dat ga ik je vertellen!

De On Cloud Ace schoenen zijn voortgekomen uit een groepje van drie Zwitserse topsporters. Samen gingen zij op zoek naar ‘de perfecte schoen’. Terwijl ze bezig waren hebben ze zoveel mogelijk materiaal proberen weg te nemen, maar wel de demping proberen te houden. Dit hebben ze als eerste getest met bijvoorbeeld delen van tuinslangen (ja, echt!) onder een schoen te vestigen. Hierdoor wordt er gebruik gemaakt van lucht, wat zorgt voor een demping aan alle kanten van je voet. En juist, daar is de naam ook vandaan gekomen. Het lijkt namelijk alsof je op wolken loopt. Het is een ‘typisch Zwisters’ merk, wat staat voor degelijkheid en strakke vormen. Geen poespas, maar ‘serieus goed’.

Nu ik bezig ben met de voorbereidingen van de marathon in Berlijn, maak ik aardig wat kilometers en ik het liefst maak ik die op verschillende schoenen. Waar ik de marathon op ga lopen, daar ben ik nog niet over uit, maar deze schoenen maken zeker kans. Tot nu toe heb ik er een aantal intervaltrainingen en duurlopen op gedaan. Ik vind vooral de demping zo fijn! Zoals de schoenen ook doen lijken, is het echt alsof je de lucht in geveerd wordt. Het enige waarop je moet letten met zo’n zool, is dat er van alles onder komt te zitten! Dus na een run bij thuiskomst altijd even flink uitstampen, haha.

De schoenen die ik aan heb, zijn de vrouwenversie. De schoenen voor de mannen zien er ook tof uit! De On Cloud Ace hardloopschoenen zijn te krijgen bij Runnersworld en zijn inclusief een loopanalyse! Zo kun je goed zien of de schoenen passend zijn voor jou.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in een reactie!


Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram