HardlopenSporten

Mijn sportweek #68

geschreven door Marit september 5, 2021 1 Comment
Mijn sportweek

De week waarin ik dé 10 kilometer rende van mijn schema! En dat was zwaar! Dit was mijn sportweek

Maandag

We worden wakker in Lauwersoog. Ik ben al vroeg wakker en ga voor een korte wandeling. Daarna pakken we onze spullen, maken het huisje schoon en vertrekken weer naar huis. Bij thuiskomst pak ik direct weer mijn spullen en vertrek ik naar werk voor een late dienst. Hier maak ik nog een korte wandeling met een cliënt.

Dinsdag

In het weekend zijn er veel bestellingen voor Oat me binnen gekomen. Ik ga een paar uurtjes aan de slag en daarna vertrek ik naar werk voor een tussendienst. Hier maak ik weer een korte wandeling met een cliënt.

Woensdag

1 september! Dat betekent 10 kilometer om mijn #van5naar10km schema af te sluiten! Mijn plan was om het moe en voldaan af te sluiten en een comfortabel snel tempo aan te nemen, maar ik begon te snel en het werd al gauw oncomfortabel snel (haha). Ik wilde vaak stoppen, maar ik wilde ook heel graag aan mezelf bewijzen dat ik het kon. Kapot ging ik over “de finish”. Iets te veel van mezelf gevraagd, wel afgesloten met een knaller 😉 48:29 was mijn eindtijd. Geen PR (even opgezocht, die liep ik vijf jaar geleden), wel heel trots! De rest van de dag rustig aan en bijkomen!

Donderdag

Die run van gister voel ik! Maar niet zo heftig als ik had verwacht. Ik heb afgesproken met Thomaske om een full body workout op te nemen. Heerlijk om het lichaam even te bewegen. In de avond wandel ik nog een klein blokje met Tom.

Vrijdag

Met een werkweekend (met vroege diensten) voor de boeg, lijkt het me fijn vandaag nog even te bewegen. Ik trek de skeelers aan en skeeler een rondje van zo’n 45 minuten, op een heel rustig tempo. In de avond heb ik een “silent disco” waar de nodige stappen worden gezet. Een heerlijke avond!

Zaterdag

Vroege dienst! In de ochtend maak ik een wandeling met een cliënt en in de middag wandel ik heen en terug naar mijn ouders.

Zondag

Weer een vroege dienst, gelukkig lag ik gister wat eerder op bed. Het is super mooi weer, maar helaas weinig buiten geweest/gewandeld. Morgen weer lekker in de sportschool trainen, dat is alweer twee weken geleden!

Dat was ‘m niet alleen voor deze week, maar ook voor de komende tijd. Vanaf volgende week heb ik vakantie en ik weet niet wanneer of of “mijn sportweek” dan terugkomt op mijn blog. Wat zeg jij?!

1 Comment

Ingrid september 6, 2021 at 21:09

Ja, super leuk! Dus wat mij betreft erin houden!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs