HardlopenSporten

Mijn sportweek #67

geschreven door Marit augustus 30, 2021 0 comments
Mijn sportweek

De laatste week van mijn #van5naar10kmschema! het was een drukke week, maar het lukte me om in ieder geval drie keer te trainen. Dit is mijn sportweek!

Maandag

Vandaag een vrije dag, die ik begin met een workout in de gym: squats, Bulgarian split squats, deadlifts met één been, hip thrusts en barbell rows. Een kort, maar krachtige workout en fijn begin van de week! In de avond gaat Tom hardlopen (en zwemmen) en ga ik mee op de fiets, het is namelijk een prachtige zomeravond.

Dinsdag

Bij mij is het vaak: of in de ochtend sporten, of niet. Maar met een drukke week tegemoet en vandaag een vroege dienst, kies ik ervoor om bij terugkomst direct te gaan hardlopen. De laatste duurloop van mijn schema: 9,5 kilometer! Dit gaat lekker, maar ik loop toch liever in de ochtend, i.v.m. buikkrampen.

Woensdag

Vandaag weer een vroege dienst. Ik wandel met een cliënt, maar verder is het een rustige dienst. Na het werk ga ik een uurtje schoonmaken in huis, samen met Tom (het is tenslotte schoonmaak woensdag ;)).

Donderdag

Een vrije ochtend, dus ik ga de laatste intervaltraining van mijn schema doen! Ik ren 5 x 5 minuten tempo met daartussen 2 minuten rustig dribbelen tussendoor. Een lekker, maar pittige training. Na 8 kilometer kom ik thuis aan.
Later op het werk wandel ik nog met cliënten.

Vrijdag

Ik ga al vroeg shooten met twee meiden in Leeuwarden. Super leuk, maar ik kom kapot weer thuis, het was een drukke week. Ik doe nog een paar dingen voor Oat me en dan begint mijn weekend!

Zaterdag

In de ochtend deel ik Oat me zakjes uit bij de hardloopgroep Mind2Run. Niet lang daarna vertrekken Tom en ik naar Lauwersoog, voor een weekendje daar. Daar maken we in de middag een wandeling en in de avond gaan we tennissen. Ik heb dit nog nooit gedaan, dus eerst lijkt het helemaal nergens op, maar na een kwartiertje gaat het al iets makkelijker.

Zondag

Ik ben al vroeg wakker en besluit voor een wandelingetje te gaan. Gister hebben we namelijk gezien dat er weer bramen zijn, dus ik ga bramen plukken voor het ontbijt. Na een half uurtje kom ik weer thuis. In de middag komen vrienden en lopen we nog een keer naar de bramenstruiken zij willen die namelijk ook wel proeven!

Dat was mijn sportweek! Komende week de 10 kilometer, zin in (en zenuwachtig!)

Sportieve week gewenst!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram