Sporten

Mijn sportweek #66

geschreven door Marit augustus 23, 2021 0 comments
Mijn sportweek

Het zijn de laatste weken voor mijn #van5naar10km schema, wat ervoor zorgt dat ik gemotiveerd blijf om (ook tijdens regen) te trainen. Dit was mijn sportweek!

Maandag

Maandag is een soort van mijn gym-dag geworden. Heerlijk om de week daar te beginnen. Wat ik vandaag doe: squats, reversed lunges, good mornings, deadlifts en hip thrusts (met één been). De rest van de dag heb ik een productiedag voor Oat me.

Dinsdag

Duurloop(dag)! 9 kilometer deze week, wat betekent dat ik nog maar één training te gaan heb voordat ik de 10 kilometer ga lopen. Dat gaat me zeker wel lukken, maar ben benieuwd of ik ook een beetje het tempo kan vasthouden. In de avond wandel ik nog met cliënten, maar verder een rustige (werk)dag.

Woensdag

Rustdag, oftewel uurtje schoonmaken in de ochtend (fijn, zo’n klein appartement ;)) en daarna ben ik een middag zoet met Oat me productie.

Donderdag

Wanneer ik wakker word regent het, dus veel zin om te trainen heb ik niet, maar ik ga wel! Intervaltraining! Ik loop 15 x 1 minuut tempo met daarna 1 minuut rustig dribbelen tussendoor (+ warming up en cooling down). Na 7 kilometer kom ik kletsnet, maar super voldaan thuis! De rest van de dag blijft het regen (hallo zomer???), dus ik ben blij dat ik al even buiten ben geweest.

Vrijdag

Mijn doel is eigenlijk om iedere week twee keer krachttraining te doen, maar daar heb ik de laatste weken minder zin in. Wel zin om te bewegen, dus ik zet voor een half uurtje een Pilates full body workout op (via YouTube). Later in de ochtend spreken we met vrienden af in de avond te gaan squashen. Dit was echt super leuk en best wel pittig!

Zaterdag

Vandaag een vroege dienst op het werk. Samen met een cliënt ga ik wandelen en pingpongen. Bij thuiskomst wandel ik nog een blokje om en de rest van de avond lekker rustig aan.

Zondag

Weer een vroege dienst die heel rustig qua beweging is, want het is buiten rot weer.

Dat was mijn sportweek! Heb jij een sportieve week gehad?

Laat een comment achter

Mijn andere blogs