Sporten

Mijn sportweek #65

geschreven door Marit augustus 16, 2021 0 comments
Mijn sportweek

Soms een schop onder je kont, soms naar je gevoel luisteren 😉 Zoals je op mijn schema kunt zien, volg ik niet iedere training, maar an voldoende beweging kom ik wel. Dit was mijn sportweek!

Maandag

De week begin ik in de gym! Hier doe ik na een korte warming-up de volgende oefeningen: front squats, Bulgarian split squats, deadlifts, hip thrusts en barbell rows. In de middag wandel ik nog een klein rondje (pakketjes posten), voordat ik naar werk vertrek voor een late dienst.

Dinsdag

8,5 kilometer! Deze ging lekker! Het was een regenachtige ochtend, maar ik hield het aardig droog en in het bos was het erg mooi. Voldaan stapte ik onder de douche!

Woensdag

Woensdag is vaak mijn rustdag, maar ook schoonmaakdag. In de middag wandel ik naar kantoor en ben hier een middag bezig met productie voor Oat me.

Donderdag

Na een vroege dienst op werk stap ik bij thuiskomst direct op de fiets om naar het bos te gaan. Het is mooi weer en ik heb zin om even mijn gedachten te verzetten. Deze week heb ik me voorgenomen weer vaker te gaan wandelen. Dit deed ik in de lockdown winter bijna dagelijks aan het einde van de middag, maar de afgelopen maanden niet meer gedaan. Dit rondje door het bos was heerlijk en ga ik zeker vaker doen!

Vrijdag

In de ochtend ben ik vooral bezig achter de computer. In de middag ga ik bij mijn ouders in de tuin aan de slag met mijn weerstandsbanden en dit film ik voor een reel (deze week online). Pittig, maar lekker!

Zaterdag

Eigenlijk zou ik vandaag intervallen, maar bij het wakker worden heb ik zin in een rustige zaterdag(ochtend) en totaal geen zin in tempo’s. Ik stap de fiets op naar het bos en maak hier een heerlijke wandeling. Soms een schop onder je kont, soms naar je gevoel luisteren ;). De rest van de dag zit ik achterop de motor bij Tom voor een tour de Fryslân.

Zondag

In de ochtend een wandelingetje om o.a. de poes van mijn ouders te voeren. Daarna rijden we naar Groningen, waar we wandelen in het Stadspark en daarna mijn schoonbroer helpen met zijn vloer/de plinten.

Dat was mijn sportweek! Hieronder zie je mijn #10kmop1september schema tot nu toe.

Sportieve week toegewenst! ♥ 

Schema

Laat een comment achter

Mijn andere blogs