Sporten

Mijn sportweek #64

geschreven door Marit augustus 9, 2021 0 comments
Mijn sportweek

Het sporten kwam de afgelopen week niet heel goed uit, maar toch vier trainingen afgevinkt en die waren heel fijn! Dit was mijn sportweek!

Maandag

Meestal begin in de week in de gym, maar daar had ik deze dag niet zoveel zin in. Het zonnetje scheen (een beetje) en ik had zin in een rondje skeeleren. Ik skeelerde een rondje van zo’n 12 kilometer. Was heerlijk!

Dinsdag

Duurloopdag! Deze keer liep ik 8 kilometer. Op een iets rustiger tempo dan normaal, waardoor het ook veel makkelijker vol te houden was. Fijn! Voldaan stapte ik in de auto richting werk.

Woensdag

Woensdag is meestal mijn rustdag, zo ook vandaag. Vaak is woensdag ook schoonmaakdag, zo ook vandaag 😉 Daarna wandel ik naar kantoor en ben ik de rest van de dag vooral bezig met Oat me.

Donderdag

Het is een weekje geleden, maar ik heb er weer zin in: gymmen! Ik doe de volgende oefeningen (na een warming-up): front squats, reversed lunges, hip thrusts, deadlifts met één been en one arm dumbell rows afgewisseld met de kettlebell swing. Na nog wat uurtjes werken stap ik de trein in richting Utrecht voor een nachtje daar.

Vrijdag

Samen met mijn zusje fietsen we naar het centrum van Utrecht en daar wandelen we wat rond. Einde middag stap ik bij een vriendin in de auto richting Eindhoven voor een avondje daar.

Zaterdag

Helemaal (sociaal) opgeladen na zo’n nachtje weg en zin om de dag sportief te beginnen. Mijn vierde/laatste training van de week staat op de planning: interval. 5 minuten warmlopen, 4 x 6 minuten tempo (met 2 minuten rustig dribbelen tussendoor) en 5 minuten uitlopen. Een late dienst op werk waar er niet echt meer bewogen wordt.

Zondag

Vandaag alweer vroeg richting werk. Twee cliënten gaan hardlopen en ik ga op de fiets mee. Even later nog een wandelingetje met de cliënt. Wanneer ik rond 19:00 uur thuis kom vind ik het wel prima en plof ik op de bank!

Dat was ‘m voor deze week. Sportieve week gewenst! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram