Sporten

Mijn sportweek #63

geschreven door Marit juli 25, 2021 0 comments
Mijn sportweek

Een week met veel vroege diensten, maar alsnog ook mijn #van5naar10km trainingen kunnen afstrepen. Dit was mijn sportweek!

Maandag

Ik begin de week met een vroege dienst op werk. Hier wandel ik met een cliënt. In de avond ga ik een uurtje boksen met een vriendin. Dat is alweer een tijdje geleden. Super leuk, maar ook wel pittig!

Dinsdag

Het is weer tijd voor de wekelijkse duurloop, deze keer 7 kilometer! Dit gaat erg lekker en voldaan stap ik onder de douche. De rest van de dag ben ik vooral bezig met Oat me.

Woensdag

Na twee weken is het weer zover: gymtime! Na een warming-up met de weerstandsbanden doe ik de volgende oefeningen: squats, reversed lunges, deadlits, hipthrusts en als afsluiter barbell rows afgewisseld met kettlebell swings. Heerlijk begin van de dag!
De rest van de dag zit ik vooral in de auto en kappersstoel.

Donderdag

Alweer sporten! De komende dagen vroege diensten en ik merk dat ik goed in mijn energie zit. Ik ga intervallen: 5 minuten warmlopen, 8 x 2 minuten tempo (met 1 minuut rustig dribbelen tussendoor) en 5 minuten uitlopen. Bezweet en voldaan stap ik onder de douche. De rest van de dag doe ik rustig aan op sportgebied.

Vrijdag

Een vroege dienst waarbij ik een kleine wandeling maak met een cliënt. Na werk ga ik naar mijn schoonmoeder, waar ik nog een wandelingetje maak met de hond.

Zaterdag

Weer een vroege dienst. Jeu de boules, wandelen met een cliënt en bij thuiskomst nog energie over voordat ik op de bank plof. Ik skeeleren een rondje van zo’n 10 km, stap onder de douche en kom de rest van de avond niet meer van de bank af. Heerlijk! .

Zondag

Laatste vroege dienst van de week! Op wat badmintonnen met cliënten na, niet veel bewogen. Bij thuiskomst ook nog weinig zin in. Lekker rustig aan!

Dat was mijn sportweek! Op naar een nieuwe, sportieve week!

Voor jou ook een sportieve week gewenst! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram