Sporten

Mijn sportweek #62

geschreven door Marit juli 19, 2021 0 comments
Mijn sportweek

De (sport)week verliep iets anders i.v.m. quarantaine, maar alsnog heb ik (in the middle of nowhere) kunnen sporten. Dit was mijn sportweek!

Maandag

Omdat ik weinig zin heb ik krachttraining meld ik me aan voor een les Pilates. De les is rustig, maar wel heel leuk. Fijn om zo’n uurtje extra op de uitvoering en ademhaling te letten. In de middag loop ik heen (10 min) en terug van mijn Oat me kantoor

Dinsdag

We gaan weer voor 0,5 extra dus er staat 6,5 kilometer op de teller. Dit gaat lekker! Later op de dag wandel ik nog met een cliënt.

Woensdag

In de ochtend wandel ik naar een bezichtiging (kijken, kijken, niet kopen ;)) ergens in Heerenveen. Daarna nog een schoonmaak is ons appartement en dan vertrek ik naar werk.

Donderdag

Helaas op werk in contact geweest met iemand die positief getest is op corona. In plaats van naar de gym doe ik een ouderwetse home workout. Best leuk! En leuk om te merken dat ik in de afgelopen weken in de gym toch wel wat sterker ben geworden. Na de workout pak ik mijn spullen en vertrek ik naar het vakantiehuisje van familie. Zo kan ik niemand anders besmetten.

Vrijdag

Ik doe lekker rustig aan. Gelukkig heb ik geen klachten, maar ik doe wel voorzichtig. In de middag doe ik een klein rondje op de fiets in de omgeving. Daar kan ik niemand mee besmetten 😉

Zaterdag

Ik voel me te goed om de hele dag binnen te zitten. En omdat ik me in the middle of nowhere bevind, trek ik hardloopschoenen aan en doe de geplande interval/piramide training: 1, 2, 3, 4, 3, 2, 1 minuten tempo met daartussen steeds 1 á 2 minuten rustig dribbelen tussendoor (check mijn “10 km” highlight op Instagram voor meer informatie/uitleg). De rest van de dag blijf ik bij het vakantiehuisje, chillen in de zon!

Zondag

In de ochtend een stuk rijden voor een PCR-test. De rest van de dag doe ik rustig aan. In de avond krijg ik een negatieve uitslag binnen… yes! Morgen weer aan het werk!

Dat was mijn sportweek! Ik heb helemaal zin in vanavond, want dan ga ik weer BOKSEN! Wat voor sporten ga jij deze week doen?

Sportieve week gewenst! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram