Sporten

Mijn sportweek #58

geschreven door Marit juni 21, 2021 0 comments
Mijn sportweek

Mijn sportweken zien er best vaak hetzelfde uit, maar daar hou ik van. Ik hou van een bepaalde routine en steeds beter/sneller/sterker worden in een bepaalde oefening of sport. De kracht van herhaling zal ik maar zeggen 😉 Dit was mijn sportweek!

Maandag

The sun is shiningggg! Ik begin de week met een rustige 5 kilometer. De rest van de dag ben ik vooral bezig met (zakjes inpakken) voor Oat me.

Dinsdag

Gymtime! Ik doe de volgende oefeningen (3 rondjes, 10 herhalingen): squats, Bulgarian split squats, good mornings, deadlifts met één been en barbell rows. Niet veel later stap ik de auto in richting Mijdrecht om mijn eerste opdracht af te leveren. Daarna nog bij vrienden en een vriendin op bezoek in Utrecht. Samen met een vriendin wandelen we naar de kinderopvang om haar zoontje op te halen. Een gezellige, zomerse dag!

Woensdag

Vandaag heb ik een vrije dag gepland. Al vroeg word ik opgepikt door een vriendin en rijden we naar haar bootje toe. We varen, chillen, zwemmen en kletsen. Ik kom helemaal opgeladen weer thuis!

Donderdag

Het is in de nacht iets afgekoeld, dus een heerlijk temperatuurtje voor een rondje skeeleren. Ik skeeler zo’n 12 kilometer (ik ben aan het experimenteren met een app, zodat ik mijn rondjes beter kan bijhouden. Vertel hier binnenkort meer over!). Einde ochtend stap ik de auto in voor een tussendienst op mijn werk.

Vrijdag

Gister hebben we voetbal gekeken bij vrienden en waren we laat thuis. Ik word ook laat wakker en kleed me dan gelijk om voor de sportschool. Hier doe ik weer soortgelijke oefeningen: squats, reversed lunges, deadlifts, hipthrusts met één been, sumo deadlifts (met kettlebell) en dumbell rows. Sweaty, but good! Na wat uurtjes werken stappen we in de auto naar mijn zusje die jarig is.

Zaterdag

Afgelopen week was een drukke, sociale week met allerlei lekkere etentjes en gezellige gelegenheden. Heel leuk, maar vandaag doe ik op dat gebied even rustig aan. Ik begin de dag met een 6 kilometer en ga daarna naar de markt om vers fruit en groente in te slaan. In de middag ben ik veel bezig met Oat me zakjes.

Zondag

Uitgeslapen word ik wakker. We gaan vandaag een dagje naar mijn familie in Utrecht, maar niet voordat ik een cadeautje en verse croissants bij mijn vader heb gebracht. Ik wandel heen en terug en daarna stappen we de auto in. In Utrecht hebben we een heerlijk dagje. Als we in de avond terugzijn fiets ik nog even naar mijn ouders. Een fijne zondag!

Na een lockdown winter van 5 kilometers besloot ik afgelopen week dat ik weer rustig wil gaan opbouwen na in ieder geval 10 kilometer rennen. Opbouwen en mijn tempo weer wat opschrijven, uit die comfortzone! Ik ga hier een eigen schema voor maken en zal dit deze week delen op mijn blog, wie weet kun je met me mee doen!

Sportieve week gewenst! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram