Sporten

Mijn sportweek #57

geschreven door Marit juni 13, 2021 0 comments
Mijn sportweek #57

Hardlopen, skeeleren, fitness en pilates… het was een heerlijke sportweek! Lees je mee?

Maandag

Ik begin de week weer met een heerlijke 5 kilometer. Na een regenachtig weekend ben ik super blij om het zonnetje weer te zien! Later op werk wandel ik nog een rondje met een cliënt op het terrein van mijn werk.

Dinsdag

Gymtime! In een klein uurtje doe ik de volgende oefeningen: squats, Bulgarian split squats, good mornings, deadlifts, barbell rows, kettlebell swings en leg raises. Later op de dag een late dienst waarbij ik weer een rondje wandel met een cliënt, heerlijk in het avondzonnetje!

Woensdag

Na een rustige ochtend stap ik op de fiets naar een streekwinkel in de buurt. Het is super mooi weer en de omgeving is super groen. Na een fietsrit van zo’n 14 kilometer kom ik weer thuis. De rest van de dag lekker rustig aan!

Donderdag

Ik had mijn kleding klaargelegd om te gaan hardlopen, maar toen ik wakker werd had ik daar helemaal geen zin in. Ik heb een afspraak en ik besluit daar heen naar toe te wandelen. In de middag heb ik een cursus van werk en de rest van de avond doe ik laptopwerk op de bank.

Vrijdag

Vandaag wel zin om te sporten! Ik heb om 8:00 uur gereserveerd in de gym en doe weer een soortgelijk rondje: squats, reverse lunges, deadlifts, hip thrusts met één been, one arme rows en kettlebell swings. In de middag ben ik bezig met productie voor Oat me en in de avond ga ik verven en eten bij een vriendin (en daarna heel hard chillen in de hot pub).

Zaterdag

Het is wat bewolkt, maar ik heb zin om een rondje te skeeleren. Na 45 minuten kom ik weer thuis, douchen, even werken en dan met mijn zusje het terras op in Groningen en later eten en wandelen met mijn schoonmoeder. Een fijne zaterdag!

Zondag

Ook al heb ik geen werkweekend, er wordt vandaag wel gewerkt. Maar niet voordat ik pilates ga doen. Mijn eerste pilates real live groepsles sinds tijden. Echt heel fijn, soms pittig en zeker voor herhaling vatbaar. De rest van de dag ben ik druk bezig met Oat me.

Dat was een fijne sportweek! Wat heb jij zoal gedaan afgelopen week?

Sportieve Sunday toegewenst! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram