Sporten

Mijn sportweek #56

geschreven door Marit juni 7, 2021 0 comments
Sportweek

Na een paar weken flink aan de bank was het deze week tijd voor de bekendmaking van mijn product en ook even heel hard chillen… dit was mijn sportweek!

Maandag

Na een hectisch werkweekend is er niets lekkerders dan je gedachten verzetten tijdens het sporten. Ik heb om 8 uur gereserveerd en ben een klein uurtje zoet met de volgende oefeningen: squats, Bulgarian split squats, deadlifts, hipthrusts, zijwaartse lunges en rows. Een heerlijk begin van de week!

Dinsdag

5 kilometer hardlopen in het ochtendzonnetje, zo fijn! Ik loop gedeeltelijk door het bos en alles is zo groen en levendig! De rest van de dag ben ik veel in de weer, want einde middag gaat mijn product live. Onrustig, stress, ijsberen en vooral heel veel inpakken!

Woensdag

Heel vroeg wakker en gelijk aan de slag! Ik fiets naar kantoor om labels te printen, in te pakken en vervolgens alles af te leveren bij PostNL. Daarna door naar werk, waar we in de avond flessenvoetbal spelen. Heerlijk in het avondzonnetje, dus fijn om op deze manier nog van het weer te kunnen genieten!

Donderdag

Een vroege dienst en daarna direct weer inpakken en naar PostNL. Ik ben kapot, dus ik doe lekker rustig aan de rest van de dag.

Vrijdag

Na een paar drukke dagen vandaag de dag “rustig” beginnen met een sessie in de gym. Squats, reversed lunges, good mornings, deadlifts en hip thrusts met één been. Als afsluiter plank ik nog 3 x 30 seconden. De rest van de dag ben ik vooral bezig met Oat me en in de avond vertrekken we naar Lauwersoog.

Zaterdag

Wakker worden in Lauwersoog, met heel veel regen. Einde ochtend is het droog en ga ik voor een wandelingetje over de camping. De rest van de dag is het bewolkt en eigenlijk is dat wel even heel fijn: lekker binnen zitten en met tijdschriften, uitzending gemist en gewoon niks doen. Na het avondeten fietsen we naar een leuk tentje voor een kopje thee.

Zondag

Nog geen zonnetje, maar wel droog! Ik heb mijn skeelers meegenomen, dus na het ontbijt ga ik een rondje skeeleren. Na 45 minuten kom ik weer terug van een leuk rondje. De rest van de dag doe ik lekker rustig aan.

Dat was ‘m voor deze week! Wat gaan we een mooie, zonnige week tegemoet hé? Ik heb er helemaal zin in!

Sportieve week gewenst! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram