Sporten

Mijn sportweek #55

geschreven door Marit mei 31, 2021 0 comments
Mijn sportweek

De week begon met heel veel regen, maar eindigde met heel veel zon! De lente is begonnen en wat ben ik daar blij om! Lekker skeeleren, wandelen, buiten sporten… dit was mijn sportweek!

Maandag

Het is Pinkster maandag en het giet buiten. Na een ochtendje samen knallen voor mijn website, besluiten we de auto in te stappen naar Leeuwarden. Het is gelukkig gestopt met regenen en we maken een heerlijke wandeling door het centrum.

Dinsdag

Een vroege dienst waarbij ik veel heen en weer wandel. Wanneer ik thuiskom wandel ik naar mijn ouders om wat op te halen. De rest van de avond lekker rustig aan.

Woensdag

Gym time! En daar heb ik zin in! Na een warming up doe ik de volgende oefeningen: squats, bulgarian split squat, good mornings, hip thrusts, one are rows en kettlebell swings. Omdat ik vaak maar twee keer per week krachttraining doe, focus ik vooral op de benen, billen en een beetje rug. Vind ik het leukste om te trainen en het mooiste qua resultaat. De rest van de dag regent het vooral en zit ik veel binnen.

Donderdag

Ik begin de dag met een run van 6 kilometer. Het miezert, maar de gedachte aan de zonnige dagen die eraan komen maakt veel goed. Na het ontbijt ga ik naar Groningen en de rest van de dag ben ik vooral thuis aan het werk.

Vrijdag

Hallo zon! Very happy to see you! Eerst rustig ontbeten en daarna mijn skeelers aangetrokken voor een klein uurtje skeeleren. Heerlijk! De rest van de dag geniet ik tussen het werken door van het zonnetje op ons balkon en bij mijn ouders in de tuin.

Zaterdag

Een werkweekend die om 8 uur in de ochtend begint. Meestal ga ik nog wel even wandelen met een cliënt tijdens een dienst, maar daar komt het vandaag niet van. Bij thuiskomst spring ik gelijk bij Tom achterop de motor om te touren en ergens aan het water te eten. Geen actieve dag, wel een leuke dag!

Zondag

In de ochtend doen we een kleine badmintontoernooi met de cliënten. De middag is wat hectisch op het werk, dus bij thuiskomst trek ik gelijk de skeelers aan om even een rondje heel rustig te skeeleren en mijn gedachten te laten bezinken. Lekker in het zonnetje, een fijne afsluiting van de week.

Dit was ‘m voor deze week. Hopelijk heb jij ook genoten van het zonnetje! Beweeg je dan ook meer?

Sportieve week gewenst! 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs