Sporten

Mijn sportweek #52

geschreven door Marit april 26, 2021 0 comments
Mijn sportweek #52

Op sommige dagen haal ik met moeite 10.000 stappen, op andere dagen zonder moeite bijna 20.000! Het zijn de laatste dagen van #STAPRIL dus de laatste week dat ik mijn Fitbit horloge om heb. Dit was mijn sportweek!

Maandag

Ik heb een late dienst met een vroege dienst geruild, dus mijn geplande hardlooprondje wordt ‘m niet. Op werk wandel ik wat met cliënten, maar echt beweging kun je het niet noemen. Bij thuiskomst geen zin om te rennen (ochtendsporter hé, haha…), dus een ommetje.
Eindstand: 10.809 stappen.

Dinsdag

Vandaag wel een rondje rennen! Wat denk je? 5 kilometer! Heerlijk begin van een werkdag. Ik heb niet helemaal mijn dag vandaag, maar werk is een fijne afleiding. Na de werkdag nog een klein ommetje naar huis.
Eindstand: 14.137 stappen.

Woensdag

Ik voel me stukken beter dan gisteren en heb zin in een klein uurtje krachttraining! Nouja, meestal heb ik na het wakker worden nog niet zo’n zin, maar als ik opgewarmd ben, dan heb ik er zin in! Ik heb zin om te knallen, niet om na te denken, dus ik doe mijn oud vertrouwde benen & billen work out met de dumbells.
Eindstand: 11.093 stappen.

Donderdag

Vandaag een drukke dag op de planning, dus ik begin de dag met een korte wandeling en boodschappen. Daarna aan de slag. Wanneer ik in de middag aankom in mijn kantoor blijkt de keukenweegschaal het niet te doen, dus mijn werkdag is alweer snel afgelopen. Dan maar aan de wijn en chips, haha!
Eindstand: 10.531 stappen.

Vrijdag

Een vroege dienst op werk. Koningsdag wordt gevierd dus het is een actieve dag op werk. Heel leuk! Na werk rij ik naar vriendinnen om te borrelen en de rest van de avond doe ik lekker rustig aan. Weekend!
Eindstand: 11.003 stappen.

Zaterdag

Ik word al vroeg wakker en het is super mooi weer! Ik eet een banaantje en ga dan naar buiten voor een run. Dit gaat zo lekker, dat ik mijn rondje iets langer maak. Na 7,5 kilometer kom ik voldaan thuis. Na even gewerkt te hebben rijden we in de middag naar Groningen. Hier wandelen we door het Stadspark en even later rijden we naar het centrum voor een massage… genieten! Vanuit hier rijden we naar mijn ouders waar ik nog wat dingen opruim, maar daarna is het tijd voor heerlijk afhaal Chinees. Wat een fijne, actieve zaterdag!
Eindstand: 19.807 stappen.

Zondag

Ik begin de dag met een korte workout met dumbells en weerstandsbanden (ze zijn weer op voorraad!). Niet veel later gaan we samen met vrienden wandelen in het bos. Daarna gezellig lunchen, in de middag nog even werken en in de avond lekker rustig aan.
Eindstand: 17.185 stappen.

Dit was mijn week! De week zoveel beter afgesloten dan dat ik ‘m begonnen was (PMS…)!

Hopelijk heb jij ook een Sportieve week gehad!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram