Sporten

Mijn sportweek #51

geschreven door Marit april 18, 2021 0 comments
Mijn sportweek #51

Die zon van de afgelopen dagen maakt naar buiten gaan en bewegen wel een stuk makkelijker en leuker, vind je niet? Ik heb er van genoten! Dit was mijn sportweek!

Maandag

Zoals ik vorige week al zei wil ik weer wat meer variëren in sporten, zodat ik er plezier in behoud. Via YouTube doe ik dit filmpjes van Larissa. Een workout voor de benen en billen, super leuk en super pittig! Een heerlijk begin van mijn werkdag. Aan het eind van de middag wandel ik nog een klein stukje. Door het weer niet echt zin in, maar wanneer ik terugkom toch wel fijn. Tijdens het tandenpoetsen haal ik mijn stappendoel en doe ik ‘m gelijk af.
Eindstand: 10.002 stappen.

Dinsdag

Ik begin de dag met een korte wandeling. Daarna doe ik boodschappen en ga ik een aantal bouwmarkten bij langs en in de middag ben ik druk op kantoor bezig met mijn voedingsproduct. Bij thuiskomst kan plof ik voldaan op de bank.
Eindstand: 10.255 stappen.

Woensdag

Mijn stappendoel halen de afgelopen dagen ging wat moeizaam, dus vandaag begin ik met een 5 kilometer run. Heerlijk om de dag zo fris en fruitig te beginnen. Ik ga weer bij een bouwmarkt langs, zet een kast in elkaar en in de middag werk ik aan mijn voedingsproduct op mijn kantoor.
Eindstand: 11.830 stappen.

Donderdag

Ik begin de dag met een banden workout. Had ik niet zoveel zin in, dus ik deed een half uur alleen maar oefeningen die ik leuk vond. Daarna voldaan onder de douche. De rest van de dag ben ik vooral aan het werk en wandel ik heen en terug naar mijn kantoor.
Eindstand: 11.813 stappen.

Vrijdag

Ik heb een vrije dag, dus ik doe lekker rustig aan. Het is super mooi weer, dus ik besluit aan het einde van de ochtend een rondje te gaan skeeleren. Super leuk! In de middag shop ik met een vriendin en later gaan we borrelen bij vrienden. Een heerlijke vrije, zonnige dag!
Eindstand: 11.899 stappen.

Zaterdag

Wakker worden van het zonnetje op mijn hoofd, yes! Ik moet om 10:00 uur werken, dus ik zorg daarvoor dat ik nog een rondje wandel. Daarna rustig ontbijten en dan vertrek ik naar werk. Op werk wandel ik nog met een paar cliënten.
Eindtotaal: 12.072 stappen.

Zondag

In de ochtend is het super mistig, dus ik ga in plaats van hardlopen binnen sporten. Ik heb weinig inspiratie en vond de workout van Larissa afgelopen maandag zo leuk, dat ik er weer één van haar kanaal uit kies (deze). Een fijn begin van de dag. Ik heb later op de dag een late dienst, dus ik doe tot die tijd rustig aan. Hopelijk daar nog wandelen met een cliënt!
Stappendoel tot nu toe (14:00 uur): 3.563 stappen.

Dat was ‘m voor deze week. Die zon! Ik krijg er zoveel energie van! Hopelijk heb jij er ook van genoten en lekker bewogen?

Sportieve Sunday gewenst!  ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram