Sporten

Mijn sportweek #50

geschreven door Marit april 12, 2021 0 comments
Mijn sportweek #50

Het weer zat afgelopen week niet echt mee (hallo april doet wat ‘ie wil!), maar dat maakt naar buiten gaan niet minder belangrijk. Soms heb ik geen zin om naar buiten te gaan, maar ik kom altijd vrolijker en energieker terug. Dit was mijn sportweek!

Maandag

Het is Paas maandag en die begin ik met een fijne home work out. Ik begin met een warming-up en daarna doe ik zowel oefeningen met de dumbells, als met de weerstandsbanden. Squats, reversed lunges, donkey kicks, hip thrusts, push ups en planken. De rest van de dag zit ik vooral achter de laptop. Om 17:30 uur heb ik nog geen 4.000 stappen gehaald. Zin om naar buiten te gaan heb ik niet echt, maar ik wil mijn stappen halen. Na iets meer dan een half uur kom ik voldaan, fris en fruitig weer thuis. Toch wel lekker!
Eindstand: 10.059 stappen.

Dinsdag

Ik ben al vroeg wakker, want vandaag is een spannende dag. Om wat van die spanning eraf te krijgen besluit ik een half uurtje te gaan rennen. De rest van de dag ben ik aan het shooten voor mijn product. Een leuke dag!
Eindstand: 13.397 stappen.

Woensdag

Na gister doe ik vandaag even rustig aan. Na in de ochtend wat dingen achter de laptop te hebben gedaan, ga ik in de middag wandelen en haal ik samen met mijn vader een bureau op die ik gekocht heb via marktplaats. Samen zetten we ‘m in elkaar.
Eindstand: 12.369 stappen.

Donderdag

Het is weer tijd voor een home work out! Ik doe vrijwel dezelfde work out als deze. Ik voel me goed vandaag, dus ik doe een extra schijfje (1, 25 kg) aan de dumbells. In de middag rijd ik naar Groningen waar ik samen met vriendin Kelly en dochter Sam in de draagzak ga wandelen. Zo leuk!
Eindstand: 13.099 stappen.

Vrijdag

Vandaag heb ik een vroege dienst, dus ik zit al vroeg in de auto. Ik wandel met een cliënt en speel een aantal potjes pingpong. Bij thuiskomst regent het, dus wanneer ik de pakketjes weerstandsbanden op de post heb gedaan ga ik lekker weer naar huis. Weekend vieren!
Eindstand: 10.495 stappen.

Zaterdag

In de ochtend doe ik lekker rustig aan. Het weer buiten trekt me niet echt, maar ik weet dat het wel fijn is om nog even naar buiten te gaan. In de middag rijden Tom en ik daarom naar Appelscha en wandelen daar zo’n 9 kilometer. Leuk!
Eindstand: 14.662 stappen.

Zondag

Ik begin de dag met een 5 kilometer run. Een fris en fruitig begin van deze vrije zondag! In de middag is mijn schoonmoeder op bezoek en wandel ik nog een rondje met haar hond.
Eindstand: 13.318 stappen.

Je hoort het me vaak zeggen, maar ohhhh, wat ben ik toe aan de GYM! Vroeg opstaan en ergens heen gaan, alle (en andere!) spullen binnen handbereik, weer wat zwaarder trainen… hoe lang zal het nog gaan duren?

Tot die maken we er het beste van! Ik denk dat ik ook thuis wel weer wat meer afwisseling kan zoeken om gemotiveerd te blijven… boksen, YouTube filmpjes, yoga… we gaan ervoor!

Sportieve Sunday gewenst!  ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram