Sporten

Mijn sportweek #48

geschreven door Marit maart 29, 2021 0 comments
Mijn sportweek #48

Deze week ontbrak de energie om te sporten een beetje, maar toch heb ik me er (bijna) iedere dag even toe weten te zetten! Dit was mijn sportweek!

Maandag

Ik begin de week met een rondje van 5 kilometer hardlopen. Daarna heb ik een productieve thuiswerkdag en die sluit ik af met nog even naar buiten gaan voor het avondeten.

Dinsdag

In de ochtend fiets ik een kwartier heen en terug naar een afspraak. De rest van de dag zit ik vooral binnen.

Woensdag

Vandaag begin ik de dag met een work out. Nu de sportscholen (nog steeds) dicht zijn, moet ik me hier vaak toe zetten. Mij helpt het dan om een work out te doen die ik al eerder heb gedaan en die ik leuk vind. Ik ga daarom weer een Weerstandsbanden Workout. Wat ik precies deed vind je terug onder de “Banden” highlight op mijn Instagram. In de middag wandel ik met een cliënt en collega een half uurtje in het bos.

Donderdag

Ik ga al vroeg van huis, want vandaag staat er een dagje Groningen op de planning. Omdat ik met het OV ben, wandel ik van afspraak naar afspraak. Heerlijk!

Vrijdag

De dag begin ik met mijn favoriete 5 kilometer rondje. In de middag wandel ik een uur met een vriendin en haar dochtertje. Een bewegelijke dag, maar daar staat ook veel lekkers (taart!) tegenover.

Zaterdag

Vandaag wil ik vooral hangen en chillen. Wel vind ik het lekker om zo’n dag met een work out te beginnen. Ik pak mijn dumbells er weer bij en ga voor deze work out. Daarna moet ik nog even de deur uit, maar rond 11 uur is het tijd om te chillen en kom ik vrijwel de hele dag niet meer van de bank af…

Zondag

Vandaag is de minst actieve dag van de week, al voelt het zo. Al vroeg vertrek ik naar een vriendin in Eindhoven. Wanneer ik einde middag thuiskom heb ik geen zin meer om naar buiten te gaan. Het regent en ik ben moe van de lange autorit. Was wel een hele fijne zondag!

Dat was ‘m voor deze week. De lente begint morgen echt, dus ik hoop deze week toch echt buiten te gaan sporten! Jij ook?

Sportieve Sunday gewenst! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram