Sporten

Mijn sportweek #47

geschreven door Marit maart 21, 2021 0 comments
Mijn sportweek

In de afgelopen week zat ik wat laag in mijn energie, maar toch elke dag even bewegen hielp en gaf juist weer energie! Dit was mijn sportweek!

Maandag

Na een heerlijk rustig weekend is het vanaf vandaag weer volle bak aan het werk! Om de week goed te beginnen doe ik een work out in de woonkamer met dumbells. Geen zin om na te denken, wel zin om de benen & billen aan te pakken, dus ik doe deze workout.

Dinsdag

Vandaag begin ik de dag met mijn favoriete 5 kilometer rondje! Daarna zit ik vooral achter de computer, maar aan het einde van de middag nog even naar buiten voor frisse lucht.

Woensdag

Ik heb weer een trainingsdag voor werk. Na een lange dag kom ik thuis en wandel ik naar het stembureau om te stemmen.

Donderdag

Ik begin de dag met een Weerstandsbanden Workout in de Woonkamer! Zes oefeningen, 10 herhalingen, 3 rondjes (zie “Banden” highlight op Instagram). De thuiswerkdag sluit ik af met een rondje wandelen.

Vrijdag

In de ochtend lekker rustig aan. Het is super mooi weer, dus na de lunch besluit ik een rondje van zo’n 12 kilometer te gaan skeeleren. Heerlijk!

Zaterdag

Na het wakker worden direct naar buiten gegaan voor een wandeling. Een fris en fruitig begin van de dag! Ik heb een late dienst waar ik ook nog een wandelingetje maak met een cliënt.

Zondag

Heerlijk uitgeslapen en daarna nog een half uurtje aan de gang gegaan met dumbells en weerstandsbanden. Daarna lekker chillen voordat mijn late dienst begint.

Dat was mijn sportweek! Hopelijk heb jij ook een fijne sportweek gehad?
De lente is begonnen en vanaf morgen gaat de temperatuur wat omhoog, yay! Buiten workouts here we come!

Sportieve Sunday gewenst! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram