Sporten

Mijn sportweek #46

geschreven door Marit maart 14, 2021 0 comments
Mijn sportweek

Na een intense week werken/sporten was het vanaf donderdag tijd om wat rustiger aan te doen. Veel wandelingetjes in de storm/natuur, wat heerlijk was! Dit was mijn sportweek!

Maandag

Ik begin de week zoals ik ze het liefst begin: een rondje hardlopen, 5 kilometer! Even later heb ik een tussendienst waar ik nog even ga wandelen met een cliënt.

Dinsdag

Vandaag heb ik een trainingsdag voor werk die al vroeg begint. Bij thuiskomst ga ik nog even naar buiten voor een klein wandelingetje.

Woensdag

Ik ben vroeg wakker en besluit een workout te gaan doen met mijn weerstandsbanden en dumbells. Ik doe 5 oefeningen, 10 herhalingen per oefening en drie rondjes:
– Squats + press (met dumbells)
– Cross behind lunges (met dumbell)
– Donkey kicks (met banden)
– One arm rows (met dumbell)
– Hip thrusts (met band en dumbell)
De rest van de dag is vooral heel veel geregel en gevlieg.

Donderdag

Moe van de afgelopen dagen/week én het stormt behoorlijk. Ik doe het dus lekker rustig aan vandaag! In de middag rijden we naar Lauwersoog waar we een paar nachtjes verblijven.

Vrijdag

Het waait nog behoorlijk, maar in de ochtend schijnt ook het zonnetje. Vlak nadat ik uit ben ga ik naar buiten voor een wandeling. Aan het einde van de ochtend doe ik nog een 20 minuten work out met mijn weerstandsbanden. Hoe dat eruit zag kun je zien via de “Banden Highlight” op mijn Instagram. De rest van de dag regent het vooral en blijven we gezellig binnen.

Zaterdag

Ik vind dat het te hard waait voor hardlopen, dus ik besluit de dag weer te beginnen met een wandeling. We maken het huisje schoon en rijden weer terug naar Heerenveen.

Zondag

Tom gaat hardlopen met vrienden en in de tussentijd wandel ik met één van de vriendinnen. Het stormt niet meer en het zonnetje komt zelfs af en toe achter de wolken vandaan! Een heerlijke (klets)wandeling van een uur.

Het was een fijne “bijkom” (einde van de) week. Hopelijk heb jij ook een fijne (sport)week gehad!

Laat een comment achter

Mijn andere blogs