Sporten

Mijn sportweek #45

geschreven door Marit maart 7, 2021 0 comments
Mijn sportweek

Ondanks een drukke (werk)week toch zorgen voor voldoende beweging. Niet omdat het moet (van mezelf), maar omdat ik het heel fijn vind om mijn gedachten te verzetten en lekker buiten te zijn. Soms een pittige workout, soms een wandeling. Dit was mijn sportweek!

Maandag

Ik begin deze nieuwe dag en maand met een rondje rennen van 5 kilometer. Een goed begin van een thuiswerkdag.

Dinsdag

Ik heb een tussendienst (9:00-17:00) uur op werk. Wanneer ik thuis kom ga ik direct een rondje wandelen met Tom, die ook net klaar is met mijn werkdag. Fijn om de dag zo af te sluiten.

Woensdag

Weer een tussendienst, maar nu van 10:00 tot 18:00 uur. Deze keer wandel ik voordat ik naar het werk ga. Een heerlijk half uurtje in de opkomende zon.

Donderdag

Voordat mijn thuiswerkdag begint fiets ik naar sportschool Balans waar ik weer een klein uurtje UX Cross doe. Verschillende oefeningen afgewisseld met cardio. Niet zelf bedenken, gewoon lekker volgen en trainen! De rest van de dag zit ik vooral binnen.

Vrijdag

Ik begin de dag met mijn rondje van 5 kilometer. De komende vijf dagen moet ik werken, dus ik zie dit als mijn weekenddag. Aan het einde van de middag wandel ik nog een half uurtje met een podcast op.

Zaterdag

Een vroege dienst op werk. Daar wandel ik eventjes met een cliënt. Bij thuiskomst besluit ik niet naar buiten te gaan voor een wandeling, maar binnen 45 minuten met dumbells mijn benen & billen te trainen (deze workout). Daarna douchen en met de beentjes omhoog (Wie is de mol?)!

Zondag

Weer een vroege dienst, maar eerder thuis dan verwacht. Ik heb zin om mijn gedachten letterlijk van mij af te laten glijden: rondje skeeleren it is!

Dat was ‘m voor deze week! Hoe was jouw (sport)week?

Sportieve Sunday gewenst! 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram