Sporten

Mijn sportweek #44

geschreven door Marit februari 28, 2021 0 comments
Mijn sportweek #44

Ondanks dat ik afgelopen week niet echt mijn week had, ben ik wel lekker blijven bewegen. Niet omdat het moest, maar omdat het me (vooral erna) een voldaan en vrolijk gevoel gaf. Dit was mijn sportweek!

Maandag

Na een werkweekend voelt deze maandag als weekend. Ik begin de dag met mijn 5 kilometer rondje, maar daarna doe ik vrij weinig en hang ik vooral voor Netflix. Had ik even nodig!

Dinsdag

Vandaag begin ik de dag met mijn dumbells. Ik doe precies dezelfde workout als deze (elke keer een beetje zwaarder of meer herhalingen) en na 40 minuten stap ik voldaan onder de douche. Vandaag staat er een werkdag voor Fit with Marit op de planning. Aan het einde van de middag wandel ik nog een half uurtje.

Woensdag

Het is een prachtige ochtend. Tom en ik gaan na het opstaan direct samen naar buiten voor een kleine wandeling. Een fijn begin van een (thuiswerk)dag. In de middag volg ik achter de laptop een cursus voor mijn werk. Ben daarna aardig ingekakt, dus ik besluit de dag af te sluiten met een half uurtje wandelen.

Donderdag

Het zonnetje schijnt weer heerlijk! Na een rustig ochtendje opruimen, schoonmaken en lezen trek ik mijn skeelers aan voor een rondje van zo’n 12 kilometer. Later op werk wandel ik nog een half uurtje met een cliënt.

Vrijdag

Ik ben laat wakker en voel me niet top. Ik besluit 10 minuutjes yoga te gaan doen (dit filmpjes). Het zonnetje schijnt heerlijk op mijn gezicht en ik voel me gelijk een stuk beter. In de middag wandel ik gezellig met mijn moeder en zusje door Groningen heen. Het voelt als een lente dag!

Zaterdag

Vandaag doe ik voor het eerst mee met een les bij Sportschool Balans. Zij geven (volgens de regels) iedere dag buiten groepslessen. Samen met een vriendin doen we mee met UX Cross en wat was dit leuk! Heerlijk om na al die maanden niet zelf een workout te bedenken, maar samen met anderen te sporten en kapot te gaan. Heel fijn begin van het weekend! Niet veel later stappen Tom en ik de auto in voor een nachtje in Lauwersoog. Aangekomen wandelen we tijdens een prachtige zonsondergang.

Zondag

Na een rustige ochtend pakken Tom en ik de mountainbikes en fietsen we een rondje in de buurt. Ze hebben hier allerlei parcours, wat heel leuk is. Na een uurtje komen we voldaan (en koud!) weer terug. De rest van de zondag doen we lekker rustig aan.

Ik voel het aan alles: komende week wordt een betere week! Hoe was jouw (sport)week?

Sportieve Sunday gewenst!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram