Sporten

Mijn sportweek #43

geschreven door Marit februari 21, 2021 0 comments
Mijn sportweek

Van schaatsen in -15 naar skeeleren in +15… het is bizar, maar ook wel heel bizar fijn wat dit voor je energie en mood doet… toch? Dit was mijn sportweek!

Maandag

Na een fantastisch schaatsweekend doe ik vandaag rustig aan op sportgebied. Ik zit overigens niet stil, want ik begin met een flinke schoonmaak in ons huis, want in de middag zijn er opnames bij ons thuis voor een YouTube programma. Wanneer dit erop zit ga ik nog even samen met Tom naar buiten om te wandelen.

Dinsdag

Na een dikke week is het vandaag weer zo ver: 5 kilometer hardlopen! Heerlijk dat het steeds eerder licht wordt zeg, je merkt zo’n verschil elke week! Later op de dag heb ik een late dienst en wandel ik nog met een cliënt.

Woensdag

Vandaag heb ik een dag online cursus voor mijn werk. Dit is eerder klaar dan verwacht en ik heb nog best wat energie over, dus ik besluit 45 minuten met dumbells te spelen. Precies dezelfde workout als twee weken terug, maar dan net iets zwaarder. Daarna eet ik bij mijn ouders, dus ik maak nog een korte avondwandeling.

Donderdag

Vroeg wakker en zin om te rennen: weer een rondje van 5 kilometer. Grappig hoe ik in november nog 30 kilometer liep en nu onwijs geniet van mijn 5 kilometer rondjes. Wie weet over een tijdje weer wat langere afstanden, maar vind dit op dit moment leuk.

Vrijdag

Een dagje onderweg dus op wat kleine wandelingetjes na (naar de trein en terug) weinig beweging. Wel een leuke en productieve dag in Utrecht!

Zaterdag

Ik begin de dag met mijn weerstandsbanden (sinds deze week tijdelijk uitverkocht, hopelijk over een paar weken weer op voorraad!) en dumbells. Ik doe squats, lunges, dumbell rows, dumbell press, side leg raises, hip thrusts en mountain climbers. Een heerlijke workout om dit (werk)weekend mee te beginnen.

Zondag

Het is weer zulk mooi (lente) weer, dus ik besluit voor mijn late dienst een rondje te gaan skeeleren. Schaatsen vorige week was leuk, maar skeeleren in het zonnetje toch ook wel heel fijn.

Dat was ‘m voor deze week. De komende dagen blijft het lenteweer, dus ik denk dat ik mijn (sport)korte broeken van zolder ga halen. Wat jij?

Sportieve Sunday!

Laat een comment achter

Mijn andere blogs