Sporten

Mijn sportweek #42

geschreven door Marit februari 14, 2021 0 comments
Mijn Sportweek

De winter is niet mijn favoriete seizoen, maar deze week piepte ik wel anders… hardlopen in de sneeuw en SCHAATSEN op natuurijs! Geweldig! Dit was mijn sportweek!

Maandag

Buiten is sinds gister wit! Ik heb twee late diensten in het weekend gehad (met nachtelijke ritjes door de sneeuw), dus ik doe het lekker rustig aan vandaag. Wanneer ik naar de supermarkt loop voor boodschappen merk ik dat ik best veel grip heb en net voor de lunch besluit ik toch even een klein rondje te gaan hardlopen. Dit gaat super goed en is zo leuk door de sneeuw!

Dinsdag

Ik begin de dag lekker warm binnen met een kwartiertje yoga (dit filmpje). De rest van de dag zit ik vooral veel achter de laptop. Wel voor de lunch en aan het einde van de middag even naar buiten om te wandelen.

Woensdag

Na een ochtendje schoonmaken ga ik nog een half uur met dumbells trainen in de woonkamer. Ik doe precies dezelfde workout als vorige week. Voor de lunch loop ik samen met Tom een rondje buiten, in het heeeerlijke, winterse zonnetje. Later op de middag ga ik nogmaals naar buiten voor een blokje om.

Donderdag

Ik wilde graag hardlopen, maar het leek me toch iets te koud (hehe). Kaarsjes aan, matje op de grond en 10 minuten yoga’en dan maar. Lekker warm! In de middag ga ik een uurtje wandelen met mijn moeder, want wat een prachtig weer is het vandaag! Bij thuiskomst zie ik op het internet dat er kan worden geschaatst! Dus wanneer Tom’s werkdag voorbij is rijden we direct naar het Nannewiid, waar we inderdaad het ijs op kunnen. YES!!!!!!

Vrijdag

Geen schaatsen vandaag, maar een vroege dienst. Na deze dienst geen puf om nog het ijs opt e gaan… morgen weer een dag!

Zaterdag

De beste dag van deze winter!!! Het zonnetje schijnt, de licht is blauw en de weerkaatsing van het sneeuw zo mooi! In de ochtend een uurtje schaatsen op het Tjeukemeer en in de middag met vrienden in de Deelen. GENIETEN!!!

Zondag

Gister was fijn, vandaag heb ik pijn. Door mijn schaatsschoenen veel pijn aan mijn knokkels. In de ochtend lekker rustig aan, in de middag nog even het ijs op met mijn moeder. Vanaf morgen weer dooi, dus nu extra genieten!

Hopelijk heb jij ook onwijs genoten van het winterse weer. Wat hadden we dit even nodig hé?! Hopelijk volgend jaar weer!

Sportieve Sunday!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram