FitnessHardlopenSporten

Mijn sportweek #41

geschreven door Marit februari 7, 2021 0 comments
Sportweek

De hele week motregen en eindigen met sneeuw! Het was me het (sport)weekje wel. Ik neem je er in mee!

Maandag

Na weken geen vroege dienst op de maandag, dus daar maak ik gebruik van! Na een kopje thee zoek ik een pilates workout op YouTube op. Al heel lang geen pilates meer gedaan, maar dit was super leuk en fijn!

Dinsdag

Vandaag wel een vroege dienst. Meestal ga ik dan bij thuiskomst nog een half uurtje wandelen, maar vandaag is het zulk vies weer… kaarsjes aan en lekker warm binnen blijven maar!

Woensdag

Ik trek direct mijn vrolijke sportpakkie aan en heb zin om met dumbells aan de slag te gaan. Even geen circuitje, maar focus op benen & billen. Ik doe zes oefeningen. Hoe mijn work out er precies uitzag, kun je in deze blog zien.

Donderdag

Vandaag is het weer tijd voor mijn standaard rondje van 5 kilometer 😉 Heerlijk begin van de dag!

Vrijdag

Een dagje Groningen waar ik van afspraak naar afspraak wandel. Het is niet zo mooi weer, maar het is zo fijn om door Groningen te wandelen!

Zaterdag

Nadat we heerlijk uitgeslapen hebben stappen we op de fiets om wat producten bij de boer te halen. We fietsen zo’n 15 kilometer. Hard wind, maar fijn om even buiten te zijn voordat mijn late dienst begint.

Zondag

Wederom motiveert mijn sportpakkie me om een half uurtje met de dumbells en weerstansbanden aan de slag te gaan. Ik doe een soortgelijke workout als woensdag. Voordat mijn late dienst begint wandelen Tom en ik nog even naar mijn ouders, in de sneeuw!

Dat was ‘m voor deze week. Ik ben SUPER benieuwd naar wat er komen gaat… zullen we komende week kunnen schaatsen? Ik hoop het!

Sportieve Sunday gewenst ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram