Sporten

Mijn sportweek #38

geschreven door Marit januari 17, 2021 0 comments
Mijn sportweek #38

Soms is de zin ver te zoeken, toch weet ik me vaker wel dan niet te motiveren om te blijven bewegen. Soms een wandeling, soms een workout. Ik voel me altijd beter daarna, daarom blijf ik het doen! Ik neem je mee min mijn sportweek!

Maandag

Ik begin de week deze keer niet met een workout, maar met een vroege dienst. Daar zit ik niet stil, maar echt buiten kom ik niet. Bij thuiskomst ga ik gelijk naar buiten en wandel een half uurtje. Fijn om zo de dag af te sluiten!

Dinsdag

Vandaag begin ik de dag met een 5 kilometer run! De rest van de dag zit ik vooral achter de laptop. Het zonnetje schijnt vandaag zo lekker, dat ik vlak voor zonsondergang nog een wandeling maak van een half uur.

Woensdag

Ook vandaag schijnt het zonnetje zo heerlijk! Wanneer ik wakker ben en mijn kopje thee op is doe ik de workout die je op onderstaande foto ziet. In de middag geniet ik nog een half uur van het weer tijdens een wandeling.

Mijn sportweek #38
Donderdag

Vandaag heb ik een dag cursus. Tijdens de lunchpauze maak ik een korte wandeling met mijn collega’s en na de cursus stop ik onderweg naar vriendinnen nog ergens in Drenthe voor een wandeling in de natuur. Heerlijk!

Vrijdag

Vandaag de laatste dag van de cursus. Ik ben op tijd wakker dus begin de dag met 10 minuten yoga. Tijdens de cursus zijn we veel fysiek bezig en tijdens de lunchpauze gaan we nog even naar buiten voor frisse lucht en vooral frisse energie! Bij thuiskomst wil ik alleen nog maar bankhangen, maar eerst lopen Tom en ik nog naar de snackbar voor een patatje 😉

Zaterdag

Weekend! Zin in! Ik ben al vroeg wakker en ren dan 7,5 kilometer door het donkere, rustige Heerenveen. Het zou een perfecte dag zijn geweest om op de tribune in Thialf te zitten voor het EK, maar helaas. Ach, thuis voor de buis met je eigen koffie is ook best prima 😉

Zondag

Ik begin de dag met een workout. Weer 3 rondjes van 8 oefeningen. In de middag gaat het zonnetje schijnen en bedenk ik me dat ik al eventjes geen daglicht heb gezien… terwijl de lange afstanden bezig zijn (EK schaatsen), wandel ik 45 minuten door Heerenveen.

Dat was mijn sportweek! Hopelijk heb jij ook een fijne sportweek gehad! Nog gewandeld in de sneeuw?

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram