Sporten

Mijn sportweek #35

geschreven door Marit augustus 30, 2020 0 comments
Mijn sportweek #35

Rennen zonder mobiel, een boksworkout in de woonkamer en intervallen in het bos. Het was een sportieve week! Lees je mee?

Maandag

Mijn telefoon is gisteravond stuk gegaan, dus sinds lange tijd ga ik rennen zonder Nike app én muziek. Dat is toch wel heel anders. Minder afleiding, meer focus op de omgeving en ook veel bewuster van je ademhaling. Best wel fijn, al gaat mijn voorkeur toch wel uit naar een fijne afspeellijst/podcast en het bijhouden van de gelopen kilometers. Uiteindelijk was ik iets langer dan een half uur weg, dus dat zal 5 kilometer zijn geweest. De telefoon frustraties er een beetje uitgelopen, haha!

Dinsdag

Ik schrijf weer een full body workout voor mezelf uit. 10 oefeningen, meestal zo’n 10-15 herhalingen, 3 rondjes. Nog geen half uur later stap ik onder de douche. Fijn om zo de dag te beginnen, want door de regen beweeg ik de rest van de dag weinig.

Woensdag

Storm! Vandaag rij ik naar Groningen en omdat ik weet dat ik vooral in de auto of aan een tafel zal zitten, vind ik het fijn om de dag met een beetje beweging te beginnen. Ik zoek een (kick)box workout van 30 minuten op via YouTube… vond het een hele leuke workout! Niet te heftig, wel lekker bewegen!

Donderdag

Vandaag wil ik iets verder rennen dan ik de afgelopen weken heb gedaan. Het zonnetje schijnt eindelijk weer (lichtjes) en ik loop een relaxte 12,5 kilometer. Dit heeft alles met mijn doel te maken, maar daarover volgende week meer! Kun je al raden wat het is?

Vrijdag

Ik begin de dag met een full body workout (zie foto hieronder!). Klein half uurtje knallen en de rest van de dag een super voldaan gevoel!

Zaterdag

Vandaag ga ik met de hardloopgroep van mijn + Kelly haar moeder meetrainen. Er is een intervaltraining van 30 minuten in het bos uitgezet. Super pittig (door een snelle haas!), maar wat heerlijk om zo in het bos en samen met anderen te trainen. De rest van de dag lekker rustig aan!

Zondag

Na een paar afleveringen “Married at first sight, Australia” besluit ik naar buiten te gaan om een rondje te wandelen. Heerlijk door het nog rustige Heerenveen!

Dat was mijn sportweek! Zoals je wellicht ziet begin ik de dag het liefste met bewegen in de buitenlucht. Dat hoeft niet altijd pittig of lang te zijn, al is het een half uurtje wandelen. Daarna douchen, ontbijten en dan kan mijn dag beginnen. Hierdoor begin ik de dag met een voldaan, productief en gefocust gevoel. Herken je je hierin?

Sportieve Sunday gewenst! ♥

Sportweek

Laat een comment achter

Mijn andere blogs