Sporten

Mijn sportweek #34

geschreven door Marit augustus 23, 2020 0 comments
Sportweek

Ondanks de warme dagen vind ik het heerlijk om in beweging te blijven en dat heb ik dan ook afgelopen week gedaan. Niet alleen met hardlopen en fitnessen, maar ook met andere vormen van beweging. Dit was mijn sportweek!

Maandag

Ik begin de week met een run! 7 kilometer en daarna nog drie keer 45 seconden planken. Heerlijk begin van de week!

Dinsdag

In de ochtend rustig aan wat bewegen betreft. Voor de lunch gaan Tom en ik er even op uit (we zijn in het vakantiehuisje van mijn ouders) en gaan een uur mountainbiken. Heel leuk en een super mooie omgeving!

Woensdag

Ook deze ochtend rustig aan, maar bij terugkomst in Heerenveen schrijf ik me gelijk in voor een dagpas/uurpas bij Fit For Free. Lekker uurtje fitnessen waarbij ik voor mijn gebruikelijke oefeningen ga: squats, bulgarian split squats, good mornings, hip thrusts, kettlebell swing en als afsluiting nog wat buikspieroefeningen: leg raises, planken en ankle touches.

Donderdag

10 kilometer run! Ondanks dat ik geen “last” meer heb van heuvels, vind ik de benauwde lucht best pittig. Toch blij dat ik ben gegaan en van de omgeving heb genoten.

Vrijdag

Vandaag veel regeldingen, maar weinig beweging. Op het wandelen naar een ijsje toe na ;).

Zaterdag

Terwijl ik in de ochtend aan mijn koffie zit, schrijf ik een workout voor in de tuin op. Het is nog niet aan het regenen, dus heerlijk even sporten in de buitenlucht. De workout die ik deed, zie je hieronder! Ik had mijn weerstandsbanden, twee dumbells van 5 kg en een kettlebell van 10 kg tot mijn beschikking. Top workout!

Zondag

In de middag doe ik een proefles bij een boksschool in Heerenveen (Bronya Boxing). Een leerzame les, maar voor mij iets te technisch. Ik vind cardio boxing leuker! Wel heel blij dat ik gegaan ben, toch altijd spannend als nieuweling.

Dat was ‘m voor deze heerlijke, sportieve week! Hopelijk heb jij ook een fijne (sport)week gehad.

Sportieve Sunday gewenst! ♥

Sportweek

Laat een comment achter

Mijn andere blogs