FitnessHardlopenSporten

Mijn sportweek #30

geschreven door Marit juli 26, 2020 0 comments
Mijn sportweek

Sportieve Sunday! Zoals ik vorige week al zei, eindigde deze (sport)week op een wel hele bijzondere manier, namelijk in de sneeuw… kijk je mee hoe (de rest van) mijn sportweek eruit zag?

Maandag

Ik begin de dag niet met een workout, maar met een vroege shift op werk. Na het werk scheen het zonnetje nog steeds zo lekker, dat ik besloot om nog een rondje te gaan rennen. 10 heerlijke kilometers!

Dinsdag

Weer een vroege dienst en deze keer trek ik bij thuiskomst niet mijn hardloopschoenen aan, maar mijn pantoffels… chillings!

Woensdag

Een vrije dag vandaag en die begin ik heel graag in de gym! Ik ga voor een benen & billen workout: opwarming met mijn weerstandsbanden, walking lunges, pulse squats, leg press, deadlifts met één been, hip trusts en als afsluiting drie rondjes planken: 30 seconden recht, 30 seconden zij, 30 seconden andere zij en 30 seconden commando’s. Top begin van mijn dag!

Donderdag

Deze week schreef ik weer even op waar ik allemaal blij van word. En daar staat ook boksen tussen. Toch heb ik alweer een tijdje niet gebokst, omdat ik allemaal beren op de weg zag… corona, te ver, te duur en/of geen geschikte tijden. Maar het was klaar met de beren en dus vroeg ik een proefles aan bij een boksschool een stukje van ons huis. Wat was het leuk! De les was sowieso heel leuk, de mensen heel aardig en het was zo heerlijk om weer te doen. Deze boksschool zit iets te ver om er dagelijks heen te gaan, maar ik ga zeker weer wat vaker een proefles doen.

Vrijdag

Het is weer tijd voor een intervaltraining! Ik ren 10 minuten warm en doe dan 12 keer 1 minuut op tempo met daarna steeds 1 minuut heel rustig joggen. Daarna 10 minuten uitlopen, wat maakt dat ik op 8 kilometer uitkom. Lekker begin van de dag!

Zaterdag

Vandaag vliegen we naar Queenstown(!), maar daarvoor heb ik nog genoeg tijd te doden, dus ik ga voor een heerlijke home workout met de banden. Als cooling down ons huisje opruimen en daarna ready for take off! De rest van de dag is vooral veel gezelligheid en borrels.

Zondag

Vandaag gaan we de piste op! Tom gaat snowboarden, ik neem een ski-les, aangezien het voor mij een eeuwigheid geleden is. Na een paar uurtjes lessen en een lunch gaan Tom en ik samen! Het was zooo gaaf! Vooral de groene routes gedaan, maar ook een paar blauwe. Genieten met een hoofdletter G!

Dat was ‘m voor deze week. Toch weer even wat anders dan anders… love it! Hopelijk heb jij ook een fijne sportweek gehad!

♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs