FitnessHardlopenSporten

Mijn sportweek #29

geschreven door Marit juli 19, 2020 0 comments
Mijn sportweek #29

Same same, but different. De laatste weken zien mijn (sport)weken er best wel hetzelfde uit, maar ik vind zelf die consistentie heerlijk en merk dat ik iedere week weer wat sterker word en dat is super motiverend. Dit was mijn sportweek!

Maandag

In plaats van een rondje rennen begin ik de dag met een vroege shift op werk. En omdat ik dat gister ook had en morgen ook weer, besluit ik na werk toch nog even mijn hardloopschoenen aan te trekken. Zoals je wellicht wel weet ben ik echt een ochtendsporter, maar na drukke dagen op het werk vind ik het toch ook wel heerlijk om nog even te zweten voordat ik in de relax-stand ga. Ik ren 4 kilometer in het heerlijke middagzonnetje: 2 kilometer omhoog (naar de berg in onze wijk) en 2 kilometer weer rustig omlaag. Fijn!

Dinsdag

Weer een vroege shift, maar deze keer laat ik het bij het gewandel op werk en het heen en weer fietsen.

Woensdag

Een vrije dag! Die begin ik het liefst met een workout. Ik wandel naar de gym en ga voor workout zoals deze vaker is en die kun je via deze blog zien.

Donderdag

Het regent al dagen en omdat ik geen zin heb om weer nat geregend te worden, maar wel zin heb om de dag met beweging te beginnen, doe ik een half uur boks workout via youtube. Ohhh, ik mis “echt” boksen zo! Ik ben gelijk weer in Google gedoken om in de omgeving binnenkort een boksles te volgen… hopelijk gaat dat lukken!
De rest van de dag blijf ik vooral binnen, maar wanneer het einde middag een beetje opklaart wandel ik nog een half uurtje.

Vrijdag

Het is droog! En ik heb zin om daarvan te gaan genieten. Ik ren een rustige 10 kilometer in de ochtend. Heerlijk begin van de dag!

Zaterdag

Vroeg beginnen op werk en daarna borreltijd, geen workout dus!

Zondag

Oef, ik word niet al te best wakker, maar ik heb wel veel zin om de dag sportief te beginnen. Voordat ik in de brakke hangstand ga, knal ik er nog een workout in de gym: squats, Bulgarian split squats, sumo deadlifts, hip trusts met één been, leg press, barbells rows en afsluitend wissel ik voor de buikspieren twintig keer roeien met 30 ankle touches af. Daarna was het tijd om helemaal niets meer te doen 😉

Volgende week heb ik (denk ik) wel een hele bijzondere afsluiting van de sportweek… ben benieuwd of je kan raden wat ik ga doen!

Sportieve Sunday gewenst! ♥

PS. Suuuper bedankt voor jullie leuke reacties op de “zijn sportweek” van vorige week! Motiveerde voor Tom denk ik wel een beetje om het vaker te doen…;)

Laat een comment achter

Mijn andere blogs



Volg op Instagram