FitnessHardlopenSporten

Mijn sportweek #28

geschreven door Marit juli 5, 2020 2 Comments
Sportweek

Eigenlijk zou Tom deze keer vertellen hoe “zijn sportweek” eruit zag, maar dat was even net niet de goede week om te doen (druk druk druk, weinig tijd om te bewegen en hij wil natuurlijk wel een goed beeld afgeven ;)). Volgende week de zijne, hierbij de mijne!

Maandag

Ondanks dat ik vorige week zei dat ik de duurlopen erin wil houden, had ik daar deze ochtend alles behalve zin in. In plaats van een rondje rennen, ben ik een rondje gaan wandelen. Het regende toen we wakker werden, maar klaarde super mooi op toen ik naar buiten ging. Goede keuze en een top begin van mijn dag!

Dinsdag

Vroege shift op werk en daarna een teamuitje… geen workout dus!

Woensdag

Bij mij is het meestal of in de ochtend sporten of helemaal niet, maar toch had ik na werk zin om nog even te bewegen en dus ging ik een uurtje naar de sportschool. Squats, bulgarian split squats, deadlifts, good mornings, calf raises, hiptrusts en een rondje planken als afsluiting. De gewichten/schijven kunnen iedere keer een beetje zwaarder… motiverend!

Donderdag

Ik begin de dag met een intervaltraining. 6 keer 3 minuten tempo, 2 minuten rustig dribbelen tussendoor. Daarvoor 10 minuten in- en uitlopen, dus 8 kilometer in totaal. Pittig, maar fijn!

Vrijdag

Vandaag is shoppen mijn workout! Er is een vriendin over voor het weekend en we hebben beide wat winterkleding nodig.

Zaterdag

We mochten de fiets van de buurman lenen, dus we hebben de hele dag door de stad en langs de kust gefietst met natuurlijk allerlei stops voor fuel/lekkers 😉

Zondag

Marleen is ook een heuse fitgirl, dus we beginnen de dag met een workout in de gym: squats, walking lunges, deadlifts, deadlifts met één been hiptrusts en twee oefeningen voor de rug. Later rijden we naar de kust voor een wandeling op het strand. Top weekend!

Ben heel benieuwd hoe jouw sportweek was! Ben je weer naar de sportschool geweest? Hoe was dat?!

Sportieve Sunday gewenst! ♥

2 Comments

Anouk juli 6, 2020 at 09:58

Ik heb een heel fijne sportweek gehad 🙂 Maandag en vrijdag 8km gerend en zaterdag stond ik in de gym voor een booty workout 🙂 Ik vind het zo leuk om je sportweken te lezen, het motiveert me enorm! Maar ik vond het nóg leuker toen je het aantal stappen erbij zette. Dat gaf een duidelijker beeld van hoeveel je beweegt 🙂 Weet niet wat de reden is dat je daarmee bent gestopt?
Fijne maandag!

Antwoord
Marit juli 15, 2020 at 02:55

Hey Anouk, wat leuk om te horen, dankjewel. En jij ook lekker bezig zeg!
Ahh ja, snap ik ergens wel! Ik merkte dat ik zelf eigenlijk niet met de stappen bezig was en er alleen naar keek voor de blog. Misschien over een tijdje weer om, maar nu draagt Tom ‘m, haha ;).

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram