Sporten

Mijn sportweek #22

geschreven door Marit mei 24, 2020 0 comments
Mijn sportweek #22

Een duurloop van 18 kilometer, een weerstandsbanden workout, een paar wandelingen en een intervaltraining. Het was weer een heerlijke (sport)week! Ik ga je vertellen wat ik zoal deed.

Maandag

Maandag duurloopdag! Elke week een kilometer verder rennen, dus deze ochtend liep ik er 18! Wow! Moet zeggen dat ik aardig bezig was met de kilometerstand (“nog 10 kilometer”, “nog maar op de helft!”, “omg, nog 5 kilometer, das nog zo ver!”), maar juist door die gedachtes voel ik me zo voldaan en trots als ik het heb gehaald. Het is best pittig met de heuvels, maar het zonnetje scheen dus uiteindelijk heb ik ook zeker genoten!
Stappen totaal: 26.190.

Dinsdag

Vroeg beginnen op werk, dus geen echte workout, maar wel fietsen naar en van werk en een wandeling door de stad.
Stappen totaal: 15.962.

Woensdag

Ik begin de dag met een workout in het park! Eerst een kwartiertje boksen met Tom, daarna een rondje oefeningen met mijn weerstandsbanden. Welke oefeningen ik deed kun je zien via de Highlights op mijn Instagram!
De (werk)dag sloten Tom en ik af met een wandeling naar de top van Mount Albert (20 minuten omhoog lopen). Heerlijk!
Stappen totaal: 11.518.

Donderdag

Same story as Tuesday… geen echte workout, wel fietsen en wandelen (van en naar werk en de kapper).
Stappen totaal: 13.521.

Vrijdag

Intervallen! Na 10 minuten inlopen ren ik 4 x 5 minuten tempo met daartussen 2 minuten heel rustig dribbelen om weer op adem te komen. Daarna nog 10 minuten uitlopen, dus zo’n 8 kilometer op de teller. Later op de dag wandelend naar de supermarkt voor wat boodschappen.
Stappen totaal: 16.410.

Zaterdag

Van 8 tot 5 werken, waarbij ik precies bij het sluiten van de deuren 10.000 stappen haalde! Geen workout, wel voldoende beweging!
Stappen totaal: 14.418.

Zondag

Had graag een workout willen doen vandaag, maar is er niet van gekomen. Niet erg. Wel in de ochtend een uurtje gewandeld en daarna nog even in een winkelcentrum geweest. Chille (zon)dag voor de duurloop (19 km!) morgen.
Stappen totaal: 11.882 (tot nu toe, het is hier net avond!).

Dat was ‘m voor deze week. Morgen dus weer een lange duurloop en ik denkkk deze week een uurtje naar de sportschool! Ik durf het aan en ik heb er nu al zin in! Heeeeeel rustig aan weer krachttraining opbouwen, can’t wait!

Hoe was jouw sportweek? Ga je vandaag nog sporten?

♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs