FitnessHardlopenSporten

Mijn sportweek #2

geschreven door Marit december 15, 2019 2 Comments
Sportweek

Zoals ik vorige week al vertelde ben ik weer flink gemotiveerd om zowel in de sportschool aan de slag te gaan, als met hardlopen. In de afgelopen week heb ik zelfs wel vijf keer gesport! In deze blog vertel ik je wat ik zoal deed.

Maandag

Ik vind het heerlijk om mijn week, of nouja eigenlijk dag, met een workout te beginnen! Nadat ik de oudste naar school had gebracht, dook ik de gym in. Na zo’n 10 minuten op de crosstrainer, ging ik weer voor een aantal been- en biloefeningen: squats, walking lunges, good mornings, hip trusts en de legpress. Ik sloot af met buikspieroefeningen en 5 minuutjes op de fiets.

Sportweek
Dinsdag

Al vroeg stond ik buiten om een rondje te gaan rennen! Het werd een 6 km, wat uiteraard weer erg pittig was met alle heuvels. Wel heel mooi met het lentezonnetje en uitzicht op de stad.

Woensdag

Ik had vijf dagen achter elkaar gesport, dus ik vond het tijd voor een rustdag.

Donderdag

Ik voelde me weer hersteld van de “legday” maandag, dus ik ging weer naar de gym voor een nieuwe legday! Ik vind het heerlijk om mijn benen en billen te trainen, vooral nu ik het weer langzaam aan het opbouwen ben. De spierpijn wordt minder en ik langzaam weer wat omhoog in gewicht. Na een warming-up op de crosstrainer deed ik squats, bulgarian split squats, deadlifs, hiptrusts, legpress en een oefening voor de kuiten. Deze keer sluit ik af met wat (zij)planken.

sportweek
Vrijdag

Aangezien het sporten tijdens het reizen van de afgelopen maanden soms wat lastig ging (en dat de komende tijd ook weer zal zijn), geniet ik er nu van dat ik steeds wel kan. Ik trok de hardloopschoenen aan voor een rondje: 7 km! De omgeving is hier zo mooi, zo groen!

Zaterdag

Onder het mom van “nu het kan” trok ik mijn hardloopschoenen weer aan. De bedoeling was 8 kilometer, maar doordat de running app even stil had gestaan en ik me verkend had, werden dat er 9! Al lang niet meer zo’n afstand gerend, dus heeeel blij mee! Komende week 10?!

Zondag

Vandaag geen workout, maar verven in onze kersverse auto! Morgen gaan we er mee op pad, dus moesten nog flink aan de bak.

Vanaf morgen gaan we dus weer roadtrippen! Heel benieuwd hoe het sporten dan weer gaat. Ik neem in ieder geval mijn hardloopschoenen en weerstandsbanden weer mee!

Heb jij ook een fijne sportweek gehad? Fijne zondag! ♥

2 Comments

Sharon december 15, 2019 at 20:37

Super leuk en motiverend om te lezen, blijft leuk om jullie reis en avonturen te volgen.

Antwoord
Marit januari 25, 2020 at 02:46

Leuk om te horen, thanks Sharon!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs