FitnessHardlopenSporten

Mijn sportweek #17

geschreven door Marit april 19, 2020 0 comments
Mijn sportweek

Hoe gaat het sporten bij jullie in deze “lockdown” weken? Ik probeer iedere dag te bewegen en vooral hardlopen en wandelen vind ik heerlijk in deze tijd. Hoe mijn sportweek er precies uitzag, dat ga ik je nu vertellen!

Maandag

Paas maandag! Na een koffietje gaan we aan de slag en doen een home work out. Het is veel aan het regenen, dus we wisselen buiten en binnen met elkaar af. Squats en lunges met een zware rugzak (tip!), met de weerstandsbanden en afsluitend buikspieren: 3 x 30 seconden planken afwisselen met 50 mountain climbers. Paas ontbijt daarna smaakte extra goed 😉
In de middag wandelen Tom en ik nog een rondje in het park hier vlakbij.
#stapril eindtotaal van de dag: 14.409 stappen.

Dinsdag

Het was weer tijd voor een ver(de)re run! Vorige week 11 kilometer, vandaag 12 kilometer! Behoorlijk wat regen, maar super lekker gelopen! Uitdagend, leuk en motiverend om het zo op te bouwen.
En na een dag binnen werken sluit ik de (mid)dag weer af met een blokje om.
#stapril eindtotaal van de dag: 19.146 stappen.

Woensdag

Een dagje rustig aan. Ik fiets naar de supermarkt en einde dag maak ik een wandeling.
#stapril eindtotaal van de dag: 11.120 stappen.

Donderdag

Donderdag is (meestal) mijn intervaltraining dag. Nadat ik warm gerend ben loop ik 10 keer 2 minuten snel met daartussen 1 minuut rustig dribbelen/joggen. Daarna loop ik rustig uit. Pittig, maar merk zeker verschil sinds ik dit weer doe!
#stapril eindtotaal van de dag: 15.148 stappen.

Vrijdag

Na een videobel wandeling met vriendinnen vind ik de motivatie om een filmpje op te nemen met mijn weerstandsbanden. Dat betekent een dik half uur benen en billen burnen! Ik sluit de (mid)dag weer af met een rondje wandelen. Heerlijk!
#stapril eindtotaal van de dag: 10.642 stappen.

Zaterdag

Ik ben weer veel te vroeg wakker en heb geen zin in een echte workout, maar wel zin om wat te bewegen voordat ik ga douchen. Ik kies voor een half uurtje power yoga (dit filmpje). Einde ochtend hebben we afgesproken met wat andere Nederlanders in het park wat 3,5 kilometer lopen is.
#stapril eindtotaal van de dag: 12.472 stappen.

Zondag

Nadat we in de vroege ochtend (avond voor Nederland) dik verloren hadden met de Pubquiz met vrienden zijn we samen naar het park gegaan om een half uurtje te boksen (afreageren, haha). In de middag nog een uurtje gewandeld en dat was het voor deze (sportieve) week!
#stapril eindtotaal van de middag: 12.129 stappen.

Eerlijk gezegd kan ik me steeds minder motiveren voor home workouts, maar hardlopen en wandelen daarentegen vind ik wel heel leuk. Toch kan ik niet wachten tot de sportschool weer open gaat! Hoe zit dit bij jou?!

Sportieve Sunday! 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs