FitnessHardlopenSporten

Mijn sportweek #15

geschreven door Marit april 5, 2020 0 comments
Sportieve Sunday

Week twee van home workouts, hardlopen en… #STAPRIL! Wat ik allemaal deed en hoeveel stappen ik (vanaf woensdag) zette per dag? Dit was mijn sportweek!

Maandag

Ik begin de week met een 10 km run. Doordat ik de rest van de dag niet heel veel meer doe (qua beweging) een heerlijk begin van de week/dag! 

Dinsdag

Vandaag een work out in huis. 45 minuten aan de slag met mijn weerstandsbanden (6 van deze oefeningen, 3 rondjes) en afsluitend nog een aantal oefeningen voor de core/abs. 

Woensdag

#STAPRIL is begonnen! Ik begin de dag met een prachtige wandeling langs het water. Einde middag willen Tom en ik graag nog wat energie kwijt dus gaan we een half uurtje samen boksen.
Eindtotaal: 10.922 stappen.

Donderdag 

Intervaltraining! 5 minuten warmlopen, daarna 6 x 3 minuten tempo met 2 minuten rustig dribbelen tussendoor en nog 5 minuutjes uitlopen. In de avond nog een wandeling naar de “berg” in onze wijk (Mount Albert). 
Eindtotaal: 17.291 stappen (inclusief 72 verdiepingen!).

Vrijdag

Terwijl ik met vriendinnen videobel wandel ik een half uurtje. Nadat we samen twee afleveringen Temptation Island hebben gekeken trek ik m’n sportkleding aan voor een korte workout voor de benen en billen. Ik doe dit filmpje, aanrader! 
In de avond wandel ik nog een blokje om met Tom en daarmee kom ik op een eindtotaal van 12.180 stappen uit.

Zaterdag 

Na een heerlijk rustige ochtend trekken we na de lunch de sportschoenen aan, want we gaan een stuk wandelen! We hebben om 14:00 uur met Joost & Viora afgesproken op Mount Eden. Stukkie lopen (vooral omhoog), maar heerlijk in het zonnetje! Na een uur lopen (85 verdiepingen zei m’n Fitbit!) kwamen we aan op het hoogste punt. Nadat we bij gekletst waren weer een klein uurtje naar beneden. Heerlijk! 
Eindtotaal: 16.574 stappen. 

Zondag 

Vandaag begon ik de dag met een 5 km run gevolgd door een klein half uurtje boksen en buikspieren met Tom. Daarna een flinke schoonmaak in onze studio. 
Niet echt in m’n hum deze dag, maar een korte wandeling in het zonnetje op het einde van de middag doet wonderen. 
Eindtotaal: 16.216 stappen.

Dat was ‘m voor deze week! Elke dag bewogen en de laatste dagen best wat stappen gezet, wat ik ook echt heerlijk vind en nodig heb. De dag fris en fruitig beginnen, de (werk)dag samen afsluiten met een workout of een avondwandeling… daar ga ik komende week zeker mee door!

Sportieve Sunday! 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs