FitnessHardlopenSporten

Mijn sportweek #12

geschreven door Marit maart 15, 2020 0 comments
Mijn sportweek

Het is weer Sportieve Sunday! Tijd om mijn sportmomenten uit de afgelopen week met je te delen. Merk dat ik mijn weg nog wat moet vinden tussen werken, fitness, hardlopen en boksen, maar dat is niet erg. Hopelijk vanaf komende week weer een vaste gym! Hierbij in ieder geval de afgelopen sportweek…

Maandag

Na een heerlijk weekend beginnen we maandag weer met een workout in de gym! Wat ik doe: squats, bulgarian split squats, dead lifts, hip trusts, donkey kicks, bent over row, dumbell row en afsluitend wissel ik 30 seconden af met 30 seconden zij planken. Drie rondjes! 

Dinsdag 

Na een vroege shift op werk kom ik thuis en duik ik direct op de bank. Na een paar uurtjes denk ik: of ik blijf de hele avond zo moe, of ik ga nog even naar buiten voor frisse lucht. Ik trok m’n sportkleding en hardloopschoenen aan en liep een heerlijke 5 km! Daarna plofte ik extra voldaan op de bank.

Woensdag

Vandaag een lange werkdag, in verband met een dubbele shift. Van 6:45 tot 17:45 heb ik geen moment gezeten, dus qua beweging laat ik het hier bij. 

Donderdag

Door de dubbele shift gister, vandaag lekker vrij! In de middag heb ik een proefles boksen gepland. Althans, dat dacht ik… het bleek een soort martial arts/zelfverdediging (1 op 1 training!) te zijn. Niet helemaal mijn ding, maar toch ook wel weer grappig dat het iets heel anders was en het was zeker leerzaam!

Vrijdag

Ik had gehoopt na werk skeelers te kopen en een stukje te gaan skeeleren, maar helaas kon ik nergens skeelers vinden. Hopelijk kan ik ze komend weekend ergens kopen, want het lijkt me super leuk om weer meer te gaan skeeleren!

Zaterdag

Weekendje met Huggle op pad! We zijn vooral aan het toeren, gaan naar het strand en staan einde middag op een heerlijk plekje aan het water. Heerlijk een dagje niksen: lezen, zonnen en spelletjes spelen.

Zondag

Vandaag een actievere dag! Sinds lange tijd heb ik mijn Fitbit weer eens om, want het is toch wel heel leuk (zag ik vorige week bij Joost & Viora) om je Fitbit om te hebben tijdens het hiken. 
De hike is kort, maar krachtig. Pittiger dan we dachten. In een dik half uur lopen we steil naar boven, vooral trappen. Na boven uitgezweet te zijn en van het uitzicht te hebben genoten lopen we in een klein half uurtje weer naar beneden. In middag nog een korte wandeling bij een waterval, wat de stappenteller op 10.000 stappen zet (waaronder 157 verdiepingen!). Heerlijke afsluiting van de week, klaar voor een nieuwe! 

Hier zijn de maatregelen nog heel anders dan in NL, dus ben benieuwd hoe jij aan je sportieve momenten komt komende week! Ga/kun je nog naar de sportschool? Sport je thuis? Of sport je (even) helemaal niet? 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs